otwarty

(25 wyników)
  • Zapraszamy wszystkich zainteresowanych i nie tylko!Na największą imprezą plenerową o charakterze motocyklowym czyli VIII Ciechanowskie Otwarte Spodkanie Motocyklowe W dniu 26.05.2012 w Ciechanowie. Początek imprezy o godzinie 14.00 (msza w Farze) Następnie około 15.30 parada po mieście w asyście Policji i przejazd na błonia zamkowe. A tam konkursy,pokazy motocykli zabytkowych (będzie co podziwiać) oraz sporo koncertów! Każdy coś dla siebie znajdzie. Szczegóły na stronie:www.wolnywydech....
  • Orientujecie się może? I sklepy...
  • Zapraszamy wszystkich zainteresowanych nauką w naszym liceum na dzień otwarty - 25.04 - sobota, o godz. 10.00. Spotkanie rozpocznie się na sali gimnastycznej, potem będzie możliwość "zasmakowania" mini-lekcji z kierunkowego przedmiotu, a także rozmowy z obecnymi uczniami Krasiniaka. Dzień otwarty to okazja do zapoznania się z ofertą edukacyjną szkoły, programem nauczania, poznania przyszłych wychowawców klas, obejrzenia sal lekcyjnych...i podjęcia decyzji. M.Z.
  • w ostatnio ulubionym moim medium (oj dzieje się, dzieje) pojawił się list otwarty Marka Zalewskiego zniesmaczony artysta odgryza się wicestaroście parę kruczków ujrzało światło dzienne nie odpuszcza żaden z nich ciekawe czy Marek jako artysta był na tyle zapobiegliwy by odwzorować pisma na które się powołuje w wiernych dziełach nowoczesnych na papierze o gramaturze 80g/cm2 jak to mają do siebie kopie ksero ;)
  • czy przejazd na mleczarskiej otwarty?
  • W jakich godz mozna wejśc na lodowisko. Interesuje mnie ostatnie wejście na lód.... podobno do 21ej ale ile się jeździ?
  • mrówka bądź farbex dzisiaj?
  • Ktoś się orientuje może? Z powodu tragedii w Smoleńsku miały być niektóre/wszystkie pozamykane... Nie wiem czy się wybierać...
  • j.w
  • 15 kwietnia w II LO odbyły się dni otwarte. Szczerze mówiąc nawet nic nie słyszałem na ten temat wcześniej i dowiedziałem się w ostatniej chwili i niestety nie zdążyłem już. Ale jeśli ktoś z was był, to jakie wrażenie po wizycie ??
  • jak wyzej
  • mam pytanko do Was. W KRC reklamują nowo powstały market budowlany: kleje, farby itp w atrakcyjnych cenach. Gdzie ten market się mieści ? Jesli Farbex jest Pułtuska 63 to czyli ten nowy jest dużo wcześniej. W tergeo pokazuje mi że to obok szkoły 3. jakieś konkrety bez głupich komentarzy prosze
  • VI Ciechanowskie Otwarte Spotkanie Motocyklowe Więcej szczegółów: ciechanowinaczej.pl/m/events/view/Spotkania-Motocyklowe
  • Już dziś o 15 pokaz Stuntu i inne atrakcje pod mrówką. Pogoda dopisuje więc nie siedzieć w domu Ja będę :)
  • a jak otwarta to od której w soboty? prosze o szybką odpowiedz ;-)
  • Dziś w Krasiniaku odbył się dzień otwarty! Moim zdaniem wszyscy, którzy mieli jeszcze jakieś wątpliwości (dwójka czy krasiniak) rozwiali je i uzyskali jednoznaczą odpowiedź - Krasiniak. Wydaje mi się, że teraz więcej ludzi będzie miało problem z wyborem profilu w krachu niż z wyborem szkoły.
  • Byłem na dniach otwartych w Wordzie!!! Szok, chyba nie zdam egzaminu i na próżno wydaję kasę! Inaczej mnie uczyli w LOKu, inaczej trzeba jeździź po placu w Wordzie! Czy macie podobne odczucia? Jaka szkoła nauki jazdy jest waszym zdaniem najlepsza?
  • Mam przyjemność poinformować państwa,że dnia 12 grudnia 2005r zostało otwarte buiro posła Aleksandra Soplńskiego. W sali Starostwa Powiatowego odbyło się spotkanie mieszkańców Ciechanowa i okolic z posłami PSL, marszałkiem Województwa Mazowieckiego. Wśród zaproszonych gości była pai senator Janina Fetlińska. Służymy pomocą. Pozdrawiam i zapraszam.
  • Nieoficjalne forum miasta Ciechanów. Tutaj podyskutujesz o wszystkim co Cię trapi oraz co chciałbyś zrobić w naszej miejscowości. Pomysły, problemy, pasje, wydarzenia - na wszystko to znajdzie się miejsce w ciechanowskich forum. ciechanow.xad.pl Zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się