pale

(12 wyniki)
  • straz pozarna gasi ogien,z kamienicy wyszedł jakis starszy pan...jak narazie nie wiadomo co jest przyczyna pozaru
  • czy ma ktoś sprawdzony sposób na rzucenie palenia proszę o pomoc
  • piszcie co wiecie na ten temat
  • Kilka dni temu grupa kolesi pobiła pałami chłopaka na Skłodowskiej biały dzień. Chłopak leży w Toruniu na oddziale miał już 2 operacje. SZOK!!!!!!!!!! Do czego to dochodzi!!!!!!!!!!!
  • przygotować się duchowo,dać słowo osobie wobec której nie dotrzmanie będzie wielkim wstydem. A następnie podjać decyzje jednego dnia.Nie ma innej metody. Tym sposobem nie pale 6 lat.
  • Wczoraj o północy pały zatrzymały czarnego merola bez tablic jeżdżącego po rynku i nie tylko dosyć żwawo ktoś powie kto to był i czemu gonili ich na sygnale???
  • Witam! Mam zamiar założyć instalacje sekwencyjną w swoim aucie, w związku z tym pytanie. Gdzie to zrobić aby ustrzec się ewentualnych problemów? Proszę o poważne odpowiedzi.
  • 1. Mogę krytykować kogoś kto osiągnął sukces i samemu osiągnąć sukces. 2. Skoro moi rodzice byli tutaj przez długi czas, zanim się urodziłem i skoro ci ludzie są moimi rodzicami, wiedzą lepiej niż ja co jest dla mnie dobre. 3. Jeśli będę wystarczająco zwalczał niechciane rzeczy, te rzeczy odejdą. 4. Przybyłem tutaj aby żyć w odpowiedni sposób i aby przekonywać innych do tego sposobu życia. I to co w moim odczuciu jest odpowiednie dla mnie, musi być odpowiednie dla wszystki...
  • Pracuję poza Chełmnem, ale praktycznie co week wracam popatrzeć na gotyckie mury i przyrodę dookoła miasta. Powoli jednak dochodzę do smutnego wniosku - Chełmno jako forma się nie zmienia, ale ludzie jako treść??? wystarczy poczytać to forum... kto jest teraz autorytetem??? policja to nie policja - to pały, suki, ku.. - bóg wie co jeszcze, połowa wątków o łysych bandziorach - jezu postrach. Wieczorami na ulicach same męty które albo ci butelką w głowę przywalą jeśli starej daty albo ska...
  • Witam? Tak jak temacie, gdzie w chełmnie można zdawać na karte motorowerową albo motorową?
  • Czy polica miejska nie umie zrobić porządku z dziećmi bawiącymi sie na jezdni na styczniowe(odcinek od poprzecznej do podmurnej).jak jedzie samochód to nawet niezwracają uwagi trzeba trąbić ale to i tak zbytnio nie pomaga .Najlepiej to wysiąść z samochu i kopnąc ich w d...... to może zrozumią.
  • te pały zremisowały dzisiejszy mecz 2:2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się