pale

(13 wyniki)
  • Wylicytowalismy sobie samochod na ebayu. Ucieszeni,ze mozna zaplacic pay palem zrobilismy platnosc i wyslalismy do sprzedawcy zapytanie gdzie i kiedy mozemy odebrac auto. A delikwent nam pisze,ze on nie chce platnosci pay palem,ale gotowka!!! No, jasna cholera jak on sobie to wyobraza,ze wezme 2000f w kieszen i pojade do niego odebrac auto??? Przekret jakis czy co? Odpisalam mu,ze w aukcji jest opcja pay pal i tak wplacilismy pieniadze-jak mu sie nie podoba to niech skasuje tranzakcje i ka...
  • pay pal(5)

przeczytalam gdzie tu na forum ze aby ktos mogl mi zaplacic przez pay pala musze tej osobie podac email na ktory zostal zarejestrowany moj pay pal? powiedzcie mi znawczynie czy to prawda jest i czy tak samo /bez roznicy czy wplaca osoba z PL czy Niemiec czy innego kraju Europy? mam jej dać emal i tyle?? a jakie oplaty poniose ja, jako ze na moj pay pal wplywa kasa? jaki jest limit,jakie progi? pay pal mam zalozony na konto angielskie
  • Dziewczyny,zalozylam to konto i dostalam informacje,ze musze znac ile dostalam od mojego banku kredytu?Jest to symboliczna suma,jakies kilka pensow. Czy to znaczy,ze mam sie w banku spytac ile mi wplynelo? Jesli juz konto zostanie uruchomione,to od razu moge placic? Dotychczas kupowalam -pik up only and cash on collect-zwykle do 20 mil. Nie wiedzialam,ze z tym pay pal-em jest tyle zachodu:->
  • chce sprzedac pewna rzecz na ebayu. pieniadze od kupujacego wplyna mi na paypal. czy moge potem te pieniadze przeniesc z paypala na moje konto bankowe, czy nie?
  • kiedys juz raz mi sie udalo, na 8 niesiecy az i glupia na imprezie sie polasilam a potem juz poszlo.... teraz po roku dotarlo do mnie ze to czas sprobowac znowu, wczesniej mialam Champix ale bardzo zle sie po nim czulam i nie dokonczylam kuracji teraz dostalam spray nicorette i plastry, nie pale od wczoraj dzien mi minal spokojnie :) zeby sie udalo- no to rzucilam- fakt dokonany ( oby nie za blisko)
  • Mój m nalezy do tego typu facetów którzy unikają lekarzy jak ognia. Planuję go sila zapisać do GP (NIGDY! nie był, a mieszka w Uk jakieś 11 lat i pali jak fabryka). Jakie badania może zrobić/zlecić GP?
  • Watek moze nie dla kobiet, ale co tam... Musze zmienic samochod. Powod nr 1 to powiekszajaca sie rodzina, nr 2 starzejacy sie pies. Szukam samochodu, ktory ma duzy i nisko osadzony bagaznik. Chodzi o to aby zmiescil sie tam wozek oraz aby pies mogl bez problemu do niego wejsc. Obecnie mam VW Polo i pies musi tam wskakiwac. Niestety psina ma juz 9 lat i wet odradza wskakiwanie do auta. Mialam pewne marki na mysli typu mini vany, ale one strasznie duzo pala. Ja potrzebuje samochod prawie wyl...
  • Lecę jutro z rana na tydzień. Sama nie palę, i jakoś utarło się, że zawsze przywożę jeden karton mojej przyjaciółce. Ale ona wyczytała gdzieś, że można jednak dwa. No to się zgodziłam na dwa, najwyżej mi zabiorą, nie moja strata, nie ja płacę. Aż tu dziś sąsiadka pyta, czy bym jej nie przywiozła, tak ze cztery kartony najlepiej... Ja wielkie oczy na nią, a ona na mnie, i ona twierdzi, że do UK mozna wwieźć (jest takie słowo w ogóle?) 10 kartonów z Polski, i że osobiście dzwoniła do Revenue i ...
  • Kwestia dobrego podłkadu czy ilosci nałożenia?? No normalnie zadziwiają one mnie gdy idę ulicą a tu z naprzeciwka porcelanka idzie:) I tak się własnie zastanawiałam jak one to robią:)
  • sprzedalam ubrania dla dzieci , wysłałam invoice i dzien pozniej facet mi na maila pisze ze chce moje nazwisko i adres zeby wysłać pieniadze. Odpisalam mu ze jak podalam w aukcji preferuje pay pal , czekow nie przyjmuje, a on mi odpisal ze zlikwidowal pay pal bo mial problemy z kontem. I co teraz? wysylal wam ktos czek?- musialby czekac az go zrealizuje z wysylka a gotowka? wiem ze sla ludzie pieniadze w kopertach ale to nie jest okragla suma :P poradzcie co zrobic prosze :)
  • dziewczyny,3 domy ode mnie,moj sasiad wykarczowal sobie ogrod,pelno drzewa na podworku,wynajal 2 polakow do pracy i sobie tam pracuja,problem polega na tym,ze od wczoraj oni to drzewo pala,zrobili ognisko(dymisko)wczoraj mimo upalu caly dzien siedzialam z dzieckiem w domu,przy zamknietych oknach i szlag mnie trafial,dziecko ma na ogrodzie zabawki i rozny sprzet ale nie moze korzystac,ok rozumie oni tez musza pracowac,ale ludzie dzisiaj taki skawr z nieba sie leje,a oni tak dymia z...
  • kupilam dzisiaj pewna rzecz na ebay`u, nigdy nie korzystalam z konta, kupilam u firmy, sklepu, i chce zaplacic przelewem on line, ale nigdzie nie bylo danych, wiec napisalam do sprzedawzy ,wyslal adres i nazwe firmy na ktora mam przelac, ale nie mam sort code, ani numeru konta....nie da mi sie przelac pieniadzy, system mnie nie pusci dalej,,,co teraz?moze cos zle robie?
  • Dziewczyny, cos mi sie przypomnialo a propos tematu, ktory bardzo czesto sie tu przewija - czyli ciagnacy sie kaszel u dzieci, glupi GP co nie umieja sie poznac na nim i skapia antybiotykow, itp. Troche ironicznie pisze, ale zaraz zrozumiecie:) Mam pytanie - w ilu domach sie pali papierosy? Nie zapominajmy, ze to jest jedna z czestszych przyczyn kaszlu u dzieci. Nawet jak sie pali w innym pomieszczeniu i przy otwartym oknie. Pomyslcie o tym prosze, to czynnik ktory usunac najlatwiej. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się