pale

(16 wyników)
  • W pasażu Carrefoura jest pewien sklep z obuwiem - drogim obuwiem. Zauważyłam jednak kilka par na przecenie. Miałam gołe stopy, a wiem, że powinno się mierzyć w czymś (dla higieny chociażby). Podchodzę więc do lady i mówię, że chcę przymierzyć buty, ale chciałabym jakąś stopkę (takie cieniutkie skarpetki, które trzymają się na pięcie i palcach). A baba, że podkolanówki są za złotówkę. Wgięłomnie - gdzie jak gdzie, ale w takim sklepie to powinni sami się o to zatroszczyć.
  • hej dziewczyny! zwracam sie głownie do tych, ktore pala. co robicie aby zniwelowac przykry zapach? płucze usta specjalnym płynem po kazdym paleniu, czesto zmieniam odziez, zuje gumy, stosuje perfumy itp. ale nadal to czuc:( wiem, z enajlepszym roziwazaniem byłoby rzucenie palenia, ale....kiepsko z tym u mnie:( jak wy sobie z tym radzicie?
  • No moje drogie chce podjąć to wyzwanie, tym bardziej że ostatnio kopcę jak miejska ciepłownia w środku sezonu :D I chciałam was poprosić o wszelkie rady w tym temacie, czy lepiej odstawić od razu, ostatecznie czy też może metodą małych kroczków do przodu? Jakieś specyfiki pomocne stosować? Kiedyś próbowałam plasterków, ale ramię mi spuchło niemożliwie od tego :( Dodam że mam o tyle utrudnione zadanie, że u mnie w domu mama pali niemożliwie dużo, mój chłopak również. Buuu i co tu...
  • Muszę się szybko zdecydować. Moja manikurzystka sprzedaje przywiezione przez jej klientkę ze Stanów kosmetyki Revlona, są super tanie, Colorstay kosztuje 35 zł (są świeże i oryginalne, cena na opakowaniu 9 dolarów). Używam double wear 01 fresco i o2 pale almond, wybraż 02 buff czy 04 sand beige? Nie mam czasu pójśc i sprawdzic kolor, a poza tym nie sądzę, żeby miała testery. A akurat miałam ochotę sobie tego colorstaya sprawić, więc szkoda przepuścić taką okazję.
  • Wlasnie minal rok jak rzucialm palenie, ale ostatni miesiac jest koszmarny. Stresy itd. Ciagle mysle o papierosach. Juz nie mam motywacji a moja silna wla jest coraz slabsza. Rzucialm papiersoy dla mojego faceta ale co z teggo skoro on pije, pali i nie stara sie byc taki jak ja.
  • wpływa na trądzik, zmiany skórne i tworzenie się zaskórni[a]ków ? Miałyście jakieś przejścia z papeirosami i zauważałyście zmainę na lepsze lub gorsze przy ich odstawieniu ?
  • palicie?? ja czasami cos tam zapale, robie tak, gdy np chce mi sie cos na slodko, zeby nie przytyc ale boje sie, ze od tego bede miala cellulitis i te inne rzeczy, czy uwazacie, ze od 1-2 papierosow dziennie moze sie tak stac?
  • 1. Czy wg. was ciemnobrazowe obwodki pod oczami moga byc skutkiem palenia papierosow????? Od tygodnia nie pale i zauwazylam,ze obwodki jakby zaczely zanikac, ale moze mi sie tylko wydaje. Chcialabym 100% potwierdzenia ,ze te obwodki moga byc skutkiem palenia. Moj sasiad ,ktory pali bardzo duzo ma te obwodki prawie czarne stad te moje pytanie. 2. Drugie pytanie dotyczy walki z elulitisem. Zaczelam stosowac polecany tu peeling z fusow kawy dodatkowo stosowalam jakis zel na celulit...
  • dziewczyny, jak to jest u was z paleniem? wszyscy wiedza, ze papierosy szkodza urodzie, ale mimo to duzo kobiet pali. czy bedac palaczka mozna byc atrakcyjna? ja nie pale od 8 miesiecy:)
  • w jaki mwieku pojawienie sie pierwszych zmarszczek jest normalne? Ja mam 22 lata i zastanawiam sie, kiedy sie zacznie:/A widuje dziewczyny w moim wieku i mlodsze w liniami na czole i pod oczami.Czy jest jakas norma?Kiedy wam zaczely sie pojawiac?
  • Od pewnego czasu wypadaja mi wlosy. Od 10 dni uzywam Loxonu 2% (na efekty trzeba jeszcze poczekac), wcieram w skore glowy sok z czarnej rzodkwi, lykam witaminy. Mam juz powazne przeswity......, Prosze Was, jezeli ktoras miala podobny problem, a wlosy po jakims czasie odrosly - piszcie, pocieszcie mnie, dajcie choc iskre nadziei, ze moja czuprynka choć czesciowo odrosnie. Pozdrawiam!
  • czy zdajecie sobie sparwę jak paskudnie wygladacie? szczególnie na ulicy, niby ładna dziewczyna, a ciągnie się za nią chmura smrodu! nie daj, boże usiąść przy takiej w autobusie, nawet nie wiecie jak brzydko pachniecie, po prostu cuchniecie! i żadne gumy wam nie pomogą!!!!! i po co wam to?
  • Drogie Dziewczyny, Od tygodnia stosuje krem Neostrata AHA 8%. Problem jest w tym, że nie mogę go rozprowadzić dobrze na twarzy, bo okropnie się wałkuje. Dlaczego tak się dzieje ??? Krem próbowałam nakładać bezpośrednio po umyciu twarzy zwykłą wodą, wodą termalną lub tonikiem i efekty są wciąż takie same. Co mam zrobić ??? Odstawic ten krem czy jak ??? Pozdrawiam
  • trądzik mam w sumie juz dość długo,ale do tej pory nasilał mi sie tylko przed okresem a pózniej znikał.odkad zaczełam palić papierosy pryszcze mam cały czas!!nie schodza i jest ich coraz wiecej-szczególnie w miejscach w których przedtem ich nie było(np. na policzkach).czy przyczyna pogorszenia stanu mojej skóry moga być papierosy??a jezeli tak na jakeij zasadzie to działa???
  • PAPIEROSY(15)

Palicie?? 1.Jakie papierosy?? 2.Ile fajek dziennie?? 3.W jakim wieku zaczęłyście palić i dlaczego?? pozdrawiam
  • Czesc, Jestem 25 letnim facetem. I mam problem - podoba mi sie jak dziewczyna jest ladnie ubrana, seksowna, dobrze umalowana i pali cieniutkie Vogue. To mnie niesamowicie kreci. Czy to jest normalne? Mam marzenia seksualne zwiazane z moja kobieta, sni mi sie ze sie kochamy ona ma na butach szpilki, seksowna bielizne jest umalowana i pali Vogue. Co o tym myslicie? Pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się