Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      pale

pale

(26 wyników)
    • Sie ma! Spotykam sie z moją dziewczyną już jakiś czas. Po miesiącu naszej znajomości dopiero okazało się, że pali papierosy. Strasznie mnie to wkurza i używałem już różnych metod, żeby odciągnąć ją od tej czynności. Brak mi już sił i pomysłów, aby ten problem wyeliminować. Jak macie jakieś doświadczenia w tym temacie albo ciekawe pomysły proszę o pomoc
    • często w towarzystwie, jak ktoś mi przytnie albo dogada, to robie się cała czerwona i wtedy najchętniej zapadłabym sie pod ziemię, a na dodatek oblewa mnie mały pot:) czy jest na to jakaś rada?? Jestem strasznie nerwowa
    • Witam wszystkich. moze moj problem wam sie wydawac dziwny, ale dla mnie jest wielki. gdy poznalam swojego faceta byl idealny, nie mial wad. wiedzial o tym ze jestem ogromna przeciwniczka palenia papierosow i rzucil dla mnie palenie(ja o tym nie wiedzialam, powiedzial ze niepali od miesiaca). po roku znajomosci i 3 miesiacach mieszkania razem zaczal znow palic, najpierw po kryjomu, potem mi sie przyznal. Ponoc nie dal rady dluzej, ma za stresujaca prace itp. raz zobaczylam go z da...
    • Mam problem... mam chłoapak 17 lat... niestety on strasznie pali... it o dużo... w ciagu godziny z 3 potrafi... a ja niepale... nie da sie mu powiedzieć zeby przestal bo nie rozumie... Po prostu jak można jakoś tak omijając i nei drazniać go, podstepem może go opanować... Niech juz sobie pali ale nie cały czas, to jest aż chore chwilami... juz nie wiem co mu powiedziec... Palstrów nie bedzie nosil... tylko jara.. Ma ktos moz ejakis pomysl jak opanowac chłoapka, żeby nie palił tak dużo?
    • Hej ja dopiero nie pale ok 24 h ale mam dla kobiet taka motywację która sobie wymyśliłam.Mam 22 lata i za jakies 2,3 lata chciała bym miec dziecko i jeżeli ten mój dzieciak miał by byc chory z tego powodu że jego głupia matka paliła to bym sobie nigdy nie wybaczyła.Robie to dla moich nie narodzonych jeszcze dzieci!!Jeżeli los będzie tak chciał że dzieciak(odpukać)cos będzie nie tak to trudno-tak miało byc ale jeżeli by mi lekarz powiedział że to przez palenie to......więc do boju ...
    • witam:) w koncu wybralam sie do ginekologa i dostalam recepte na Logest..zaczynam niedlugo brac tabletki stad moje pytanie: ile z was pali papierosy przy jednoczestym zazywaniu tabletek? i ile palicie dziennie? czy faktycznie jest to bardzo grozne? ja jestem dosc duzym nalogowcem, i na pewno nie uda mi sie rzucic, staram sie za to bardzo ograniczyc...
    • czy jesli biore tabletki antykoncepcyjne to moge palic?na ulotkach pisze ze nie wolno bo moze spowodowac choroby ale pisze ze jezeli pali sie powyzej 15papierosow dziennie a ja pale najwyzej 1 i to nie codzinnie.co to moga byc za choroby?
    • czemu palicie papierosy? czy nie wiecie jak wasze cale cialo po kilku latach smierdzi tytoniem? ostatnio calowalem sie z ladna kobieta , a z jej ust smierdzialo gorzej niz z zdupy. mycie zebow nic tu nie pomoze. wg mnie pala tylko idiotki.
    • Jak oduczyc faceta palenia tego cholerstwa?? czy ktos ma jakies sprawdzone sposoby?
    • Czy ktoś z Was może się pochwalić owocnym rzuceniem palenia?? Próbuje rzucić fajki już od dłuższego czasu, w sumie to dla faceta, bo sama dla siebie nie jestem zbyt porażająca motywacją, ale za każdym razem wychodzi mi wielkie jajo i wracam do fajek. Próbowałam obietnic, deklaracji, terapii jakimiś prądami magnetycznymi, gum i tabletek i nic. Może jak zobaczę, jak inni zwyciężyli, to znajde na siebie jakiś patent;] ave!
    • Ciekawa jestem ile z was pali papierosy? Jak dlugo? Ja osobiscie palilam przez 2 lata, ale rzucilam, dosc niedawno, udalo mi sie to bez problemu...w sumie nie palilam tak dlugo zeby nie moc zyc bez nikotyny... a wy? jak tam wasz nalog?
    • Jezzzu,juz nie moge,nie bede juz palic,nie bede placic za fajki 4Euro!Mam juz dosc....Ostatniego spalilam 3 godziny temu i obiecalqam sobie,ze nie zapale wiecej. Trzymajcie kciuki.......................!
    • MÓJ CHŁOPAK PALI BLANTY DZIEŃ W DZIEŃ. JAK TEMU ZARADZIĆ.GDY JEST UPALONY NIE ZMIENIA SIĘ JEGO STOSUNEK DO MNIE JEDNAK PRZESZKADZA MI TO BARDZO. MARTIE SIĘ O JEGO STAN ZDROWIA I UMYSŁU.PALI OK 3 LAT TŁUMACZYŁAM MU MILIONY RAZY ABY CHOCIAŻ OGRANICZYŁ TWIERDZI ŻE PRZYJDZIE CZAS TZN JAK JUŻ WEŹMIEMY SLUB ITP TO WTEDY PRZESTANIE.O PORADACH SPECJALISTÓW NAWET NIE CHCE SŁYSZEĆ.PALI NAWET PO 2 LUB 3 RAZY DZIENNIE-W WAKACJE.CO MAM ROBIĆ ZAŁAMUJE MNIE TO...
    • Czy lubicie sobie zapalić podczas minetki albo lizanka?
    • Mam pytanie - czy na przeswietleniu płuc wyjdzie ze ktos pali ok pol roku?? nie wiem jakies ciemniejsze plamy czy cus...?? Ta osoba pali ok pol paczki dziennie mocnych papierosów...
    • Mianowicie mam na myśli to, że mój chłopak, następnie narzeczony a teraz mąż okłamywał mnie od samego początku że żucił palenie (miało to miejsce ponad 3 lata temu). Owszem ograniczył ale pewnego dnia rok temu przyłapałam go na paleniu 2 razy. Za pierwszym razem powedział że to pierwszy papieros od rzucenia i że więcej nie będzie, a za drugim razem taką bujną historię wymyślił czyli "grałem w klubie z rzutki, wygrałem paczkę papierosów. jadąc rano do pracy wypadła mi na ziemię i p...
    • Biorę tabletki antykoncepcyjne regularnie od roku, ale mam pewien problem. Niedawno zaczęłam palić, co prawda ograniczam się do 1-2 papierosów dziennie. Czy palkenie wywołuje jakieś nieporządane reakcje, czy ogranicza skutecznośc tabletek?? Pomóżcie...
    • czy któraś z was pali trawkę? paru moich znajomych twierdzi, że to nie pasuje do dziewczyny, ja palę w towarzystwie moich kumpli i nie widzę w tym nic nieprzyzwoitego, niektórzy palą papierosy, a ja trawkę, takie to dziwne?
    • Witam, Jestem ciekawa czy dla Was interesujący jest widok kobiety z papierosem, oczywiście eleganckiej palącej dobrego papierosa. Mnie taki widok się podoba, np. ładna kobieta paląca okazyjnie np. w kawiarni lub w domu z przyjaciółką. Ciekawa jestem jaką Wy macie opinię na ten temat. Oczywiście negatywne jest jeżeli przeobraża się to w nałóg, ale można się przecież kontrolować. Przy okazji natrafiłam na ciekawą stronę www, listę dyskusyjną: groups.yahoo.com/group/polishwomensmok...
    • otóż jak w tytule. osobom nie w temacie odradzam odpowiadanie. jesteśmy ze sobą z 7lat. ja popalam od 5-ciu. ona dzisiaj pierwszy raz spróbowała. nie ze mną. z koleżanką. ja uważam, że nie powinna palić. nawet próbować, bo to jej niepotrzebne. palący!! jak byś podszedł do tego, że twoja dziewczyna/chłopak zapalił/ła i mu się spodobało za pierwszym razem, mimo, że wcześniej dociekała dlaczego ty to robisz i dlaczego to tak lubisz (wiadomo jak jest zapaliwszy w sumie :>) i uważa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się