pando

(8 wyników)
  • Słyszałem dziś, że planowana jest akcja czy też flashmob, mająca na celu ... w sumie nie wiem co? Napiętnowanie zboczenia ? Nagłośnienia afery z koniobijcą ? W każdym razie wałbrzyscy kierowcy każdemu napotkanemu na drodze kierowcy niebieskiej pandy z L-ką na dachu mają pokazywać przez szybę symulowanie trzepania kapucyna, taki ruch ręką w górę i w dół hahahaha ale jaja. Ciekawe czy się przyjmie ?
  • Wybierm się na prawko i nie wiem jaką szkołę wybrac...Może ktoś coś doradzi...?
  • Którego instruktora jazdy moglibyscie mi polecic jesli chodzi o Pandę?
  • Kim jest ta dziewczyna co jeździ żółtą pandą z napisem hospicjum, mieszka w Wałbrzychu?
  • czy wiadomo juz od kiedy i jakie auta beda na egzaminach w word wałbrzych?od nowego roku podobno ale dokladnie od jakiego miesiaca?
  • Witam, nie wiem czy taki wątek już był jeśli tak to przepraszam. Niedługo mam w planach mam wybranie się na prawo jazdy. Jakie szkoły w Wałbrzychu są Waszym zdaniem najlepsze? Jakich powinnam się wystrzegać? W jakiej cenie są teraz kursy? I czy istnieje możliwość rozłożenia zapłaty na raty? Ile przeważnie trwa cały kurs? Za którym razem zdaliście? Pozdrawiam. Tunrida
  • Czy to prawda ,że WORD Wałbrzych zmieni w 2009 roku Fiata Pandę na coś innego ? Jeśli tak to na jakie autka?
  • Jak myślicie dlaczego w Wałbrzychu tak ciężko zdać egzamin praktyczny na prawo jazdy,ostatnio zdawałam i oczywiście oblałam.Nie wiem dlaczego ciągle gasł mi samochód.Widziałam, że inni mieli podobne problemy nawet z ruszeniem na łuku.Może coś jest nie tak z tymi autami?Myśle tak, gdyż nigdy nie miałam takiego typu problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się