pando

(12 wyniki)
  • Może podpowiecie mi gdzie we Wrocku mogę kupić lub wypożyczyć strój karnawałowy miś panda. A może wykonywałyście go same??? Tak właśnie moja 3,5 letnia córcia chce być przebrana na balu karnawałowym!!! Fantazji jej nie brak, tylko mi pomysłu. Marta
  • Córka dostała od znajomych interaktywnego kotka Hasbro - tragedia, zabawka wogóle jej nie zainteresowała, wydaje odgłos jak robot, sierść wypada itp. natomiast wielką miłością zapałała do interaktywnej pandy, którą miała córka znajomych. Panda jest prześliczna, malutka, wykonana z króciutkiego, aksamitnego materiału (takiego jak w zabawkach dla niemowlaków), wydaje cichutkie, śmieszne odgłosy i robi niezykle sympatyczne wrażenie. Córeczka znajomych - posiadaczka wszyskich zwierzątek int...
  • Kupiłam coś takiego córce (4,5l)po choinkę. Bardzo chciała ale ja mam jakieś mieszane uczucia...Już kupiłam więc po fakcie, ale chciałabym mimo wszystko zapoznać się z waszymi opiniami na temat tej konkretnej zabawki -misia pandę obgryzającego gałązkę. Czy dzieci długo się nią bawią? Są zadowolone?
  • Chcę iść jutro z dziećmi 6 i 8 lat.......... + rodzice może z okazji Dnia Dziecka będa przewidziane jakieś dodatkowe atrakcje....
  • Co myślicie o takim samochodziku? Gdzieś wyczytałam, że trudno włożyć na tylne siedzenie fotelik z dzieckiem? Pytam bo musimy się pilnie zastanowić nad kupnem nowego autka (wolałabym nowego a ceny innych są niestety...). Planujemy też powiększenie rodziny, więc musi być to samochód dla conamniej 4 osób.No i oczywiście nie mieszkam w mieście, więc chciałabym się dowiedzieć jak sprawdza się w dłuższych trasach. Może któraś z emam może mi przedstawić swoje plusy i minusy użytkowania ...
  • witam wydawałoby sie ze to prosta sprawa zakup maskotki (takiej powiedzmy od 30 cm lub większej)... otóż jesli dziecko chce małpkę to już nie koniecznie:) szukałam w marketach, dziś w smyku - i wszystko jest tylko nie małpki... może wiecie gdzie mogę jeszcze poszukać? zależy mi na Warszawie, bo nigdzie indziej juz nie zdążę przed świętami... dzięki, aga
  • Polecacie te zabawki, Wasze dzieci się nimi bawią?chodzi mi o zabawki z tej serii: www.allegro.pl/item165799977_fur_real_friends_nowonarodzona_owieczka_nowa.html albo: www.allegro.pl/item165802413_fur_real_friends_nowonarodzona_panda_nowa.html są jeszcze kotki, pieski, króliczki, chodzi mi o te małe zwierzątka, nowonarodzone:) jak wygląda w praktyce ich zachowanie i które ze zwierzątek jest najfajniejsze? pomyślałam, że to byłby fajny prezent na 3 urodziny mojej córeczki, szcz...
  • Ten, który zamyka oczeta i cos tam mówi- warto kupic, dziecim szybk sie nudzi?? Pytam, bo wiem, że zabawka była w sprzedazy juz rok temu, wiec może ktos ma:) ?? Moja córka ma interaktywne kociaki i bawi sie nimi często, teraz marzy jej sie kucyk, mnie sie nie podoba, ale w końcu to dziecku ma sie podobać:))
  • Może znajde na forum kogos kto wie, w jakim sklepie w Łoldzi mozna obejrzec i kupić Inglesinę Max??? A może jest w ofercie sklepu Panda w Zgierzu jest Inglesina Max?
  • Gdzie w Wawie w jakich sklepach mogłabym zobaczyć, dotknąć i przymierzyć nosidełka Bebe Confort zwłaszcza model Panda. A może macie jakieś inne sprawdzone firmy od nosideł? Moj mały ma teraz 3 mies i waży 6,5 kg. Zależy nam na takim nosidle, które by się nadawało teraz jak i potem (jak najdłużej), we wrześniu wybieramy się w góry do Krynicy (będzie miał wtedy 5mies. i jakieś 8 kg). Chcemy by można go było nosić z przodu w obu kierunkach (do mamy i do Świata), a kiedy zrobi się cięższy i...
  • Mam wielka prośbę do mam używających tego wózka- czy to jest fajny wózek? Mam okazję odkupić od znajomej za 500 zł używaną i się zastanawiam. Dodam, że mieszkam w bloku z windą, więc waga nie gra roli, a dzidzia pojawi się na świecie wiosną. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi z góry :). Olka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się