pando

(6 wyników)
  • Proszę o wszelkie porady dot. usuwania cieni/ podkówek pod oczami kwasem hialuronowym. Czy ta metoda jest skuteczna, ile należy wykonać zabiegów, jakie są efekty, czy możliwe są powikłania? Jeśli warto i polecacie tą metodę, proszę poradźcie gdzie wykonać zabieg w Krakowie.
  • Maybelline ma kilka "flagowych" produktów, niedawno wypuścili też na rynek nowe tusze.. jest ich kilka, w zasadzie trudno się zdecydować kupując "w ciemno", który będzie najlepszy... No więc właśnie, który..? I dlaczego ? :)
  • Poradźcie proszę, jakie kosmetyki warto kupić w Anglii, a które lepiej zabrać z domu? Podobny wątek dotyczył USA, ale teraz mnóstwo ludzi wyjeżdża do UK i nie tylko ja skorzystam. PZDR
  • Codziennie widze na ulicy dziewczyny z ladnie umalowanymi rzesami dolnymi i az mnie normalnie zazdrosc zzera ze ja tez tak chce... ale cwicze w domu i nic mi nie wychodzi - od razu mam cala dolna powieke niczym panda (cala umazana w tuszu) :( W dodatku moje dolne rzesy, w odroznieniu od gornych, sa praktycznie niweidoczne - nie to ze rzadkie, bo ich ilosc wydaje mi sie porownywalna z innymi dziewczyami, ale takie jasne i cienkie ze ich nie widac... Sa jakies preparaty ktorymi moz...
  • Czesc Dziewczyny! Od dawna borykam sie z problemem suchej skóry, szczególnie na nosie,brodzie i niekiedy na policzckach. Nalozenie podkladu jest straszne bo w miejschach suchych robia sie brzydkie plamki gdzie gromadzi sie fluid:( Na pewno wiecie o co chodzi...Jak temu zaradzic? Ostatnio pani w drogerii poleciala mi podkład Max Factor SEAMLESS. Rzeczywiscie bardzo dobry, ale myślę że jakbym dobrze dobrała jeszcze krem, jakis korektor, puder itd to efekt bylby jeszcze lepszy. Co do...
  • Planuję wybrać się do solarium, pierwszy raz, i mam kilka pytań: 1)Co z oczami? Trzeba mieć jakieś okulary? A może trzeba mieć zamknięte oczy? 2)Czy sama sobie ustawiam czas, jaki chcę tam spędzić? 3)Czy mogę korzystać z solarium w czasie okresu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się