papierosy

(9 wyników)
  • Dziewczyny wiem że starając się o Dzieciaszka nie powinno się palić. My z mężem jednak palimy ponieważ obecna sytuacja jest dla nas bardzo trudna i nie potrafimy jakość rzucić palenia. Staramy się już 3 lata - bez efektów - oraz bez znalezienia przyczyn. Lekarze twierdzą że to nie wina papierosów. Co wy myślicie? Jestem generalnie załamana tym wszystkim :(
  • Czy ktoś słyszał od specjalisty, że palenie paierosów mentolowych może prowadzić do bezpłodności?
  • Mam do was pytanie .Czy planując zajście w ciążę rzucałyście palenie ? Ja palę a jednak się staram , chociaż nic mi z tego nie wychodzi.Wiem , ze lepiej byłoby nie palić ale czy to ma duże znaczenie ???
  • Cześć dziewczyny! Piszę tu, choć problem płodności nie dotyczy mnie (odpukać - na razie, bo jeszcze nie próbowałam), ale mojego brata i bratowej. Są małżeństwem już 2.5 roku, a z tego co wiem, starania rozpoczęli jeszcze przed ślubem. No i na razie nic. Ostatnio podjęli decyzję o badaniach, bratowa zrobiła hormony (cokolwiek to znaczy) i te są w normie. Brat ma niedługo iść do lekarza i ustalić, jakie badania będą jemu potrzebne. Mam nadzieję, że lekarz powie mu (im) wyraźnie i dużymi l...
  • Czy palenie papierochow wplywa na to ze nie moge zajsc w ciaze? Z pierwszym dzieckiem kiedy zaszalm od razu odstawilam, niestety jak skonczylam karmic- wrocilam do tego beznadziejnego nalogu. Pale kilkanascie dziennie albo mniej. Mam mnostwo znajomych kobiet, ktoe pala i zachodzsily bez problemow. Odpiszcie?
  • hej, byłam w aptece i bez recepty dostałam AndroVit (ze stempelkiem: zalecany przez Polskie Towarzystwo Andrologiczne). proszę podzielcie się ze mną informacjami, co jeszcze można zrobić, żeby uruchomić plemniczki.
  • głupio się przyznać do tego ale i ja i mój mąż palimy papierosy.Czy one moga mieć aż taki wpływ na nasze organizmy, że ja nie mogę zajść w ciążę? Staramy się od roku i nic nie wychodzi. Ciągle sobie powtarzam, że rzucę jak zajdę w ciążę, bo teraz mam doła albo stresy. Coraz bardziej obawiam się, że może jedną z przyczyn braku dzidziusia jest jednak palenie. Z drugiej jednak strony, wiele moich palących koleżanek zaszło w ciążę, pomimo że paliły więcej niż ja. Co o tym sądzicie? C...
  • Poradźcie mi jestem po dwóch laparoskopiach miałam cystę na jajniku. Wycieto mi prawie cały. teraz biore hormony i nie wiem czy potrafię zajść w ciąże. Pozatym duzo palę i nie potrafię poradzić sobie z papierosami. Może ktoś z was wie jak zerwać z nałogiem w czasie ciaży. Bo na mnie juz czas bo z moimi jajnikami nie jest ciekawie.
  • Chciałam się spytać jak duży wpływ mają papierosy na niezachodzenie w ciązę,bo przyznaję się że popalam,staram się to świństwo odstawić ale gdy przychodzą niepowodzenia to łapię za papierosa,pozd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się