Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      party

party

(20 wyników)
    • Wyjeżdżam na początku grudnia na konferencję do Luksemburga. Pierwszego dnia po uroczystym powitaniu, organizowane jest coctail party. Nie mam jeszcze pomysłu na ubiór ale zastanawiam się czy wypada przyjść na taki koktajl w kozakach? Oczywiście nie mama na myśli śniegowców i nie w zestawieniu z satynową sukienką tylko eleganckie kozaki na wysokim obcasie z jakąś prawdopodobnie dzianinową sukienką. Będę wdzięczna za wszelkie rady, bo w weekend wyruszam na zakupy :)
    • Oto moja sukienka na tegoroczne świąteczne imprezy firmowe (szykują się aż 3). Co sądzicie? Oczywiście na imprezie nie będzie tego t-shirtu pod spodem. Jest krótka ale nogami mogę się pochwalić, w przeciwieństwie do dekoltu :/
    • na poczatku musze to z siebie wypluc: nie cierpie spotkan tego typu. Nalezy byc wdziecznym szefostwu ze zabiera weekend na durne szczeżenie sie do pryncypalow i srednie zarcie. No ale mus to mus (cyt. z maila od szefostwa: "obecnosc obowiazkowa za wyjatkiem POWAZNEJ choroby", czyli jakies tam durne 38 st. to pikus i trza jechac). No dobra, mialam plan przywdziania sie w jakies czernidlo by zniknac w tlumie innych malych/duzych czarnych i gajerkow. A tu nagle bęęęc, mail od sekretary szefow...
    • Mam niedługo k forum.gazeta.pl/i/16/forum/wyslijBtn.gificz party sylwestrowe i kompletnie nie wiem, w co może ubrać się chłopak na taką okazję. Macie jakieś ciekawe propozycje? Z góry dzięki
    • Pierwszy raz idę na taką imprezę, więc pytam co można założyć? Doradzicie?
    • Dziewczyny, w przyszłym tygodniu mam imprezę tematyczną, której motywem przewodnim jest (o zgrozo!) róż. Nigdy w życiu (nawet w dzieciństwie) nie miałam nic różowego, bo ani ja ani moja rodzicielka nie trawimy tego koloru. Pytanie brzmi - gdzie mogę kupić coś niedrogiego w tym kolorze (nigdy więcej mi się nie przyda) i jak to zestawić, żebym przed samą sobą nie czuła się jak kretynka? Przychodzi mi do głowy połączenie z szarym lub granatem, ale co dalej (fasony, zestawy) to już ni...
    • Cześć wszystkim, po przeczytaniu ostatniego artykułu w Wysokich Obcasach, wpadłam na pomysł, żeby zorganizować Swap Party. Uczestniczyłam w takich imprezach w Anglii, ale nie słyszałam o tym, żeby ktoś je organizował w Polsce. Czy ktoś byłby zainteresowany uczestnictwem? Każdy powinien przynieść ok. 10 niepotrzebnych ciuchów, których już nie nosi. W zamian można złowić taką samą ilość ciuchów 'vintage' z innej szafy. Byłoby kilkanaście dziewczyn. Do tego serwowane drin...
    • Sylw w takim temacie.Jak sie ubrac to wiem,ale szukam jakiegos pomyslu na stroj,zeby wygladac ladnie i w miare normalnie a trzymajac sie tematu???Jaka bizu i fryzura oraz makijaz???Macie jakies pomysly,bo ja zadnego.
    • Hej, za 3 tygodnie idę na sporą imprezę organizowaną pod gołym niebem Takie letnie grillowanie itp. Chcę założyć coś wygodnego i zastanawiam się nad takim zestawem (dodam, że jestem dość wysoka około 170 cm wzrostu i szczupła): www.cogdziezaile.pl/index.php?p=14350 www.gendai.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=715 www.cogdziezaile.pl/index.php?p=13303 www.gendai.pl/product_info.php?cPath=11&products_id=697 Czy myślicie, że będzie to fajnie wyglądało? I czy możecie mi doradzić...
    • Komercja dociera i coraz bardziej popularne są imprezy halloweenowe. Wiecie może gdzie mozna kupić stroje na taka imprezę? :) Nie mam czasu chodzic po sklepach, czy w polskich CH jest jakaś oferta?
    • szukam skromnej sukienki na bal gimnazjalny..Skromna, ze wzgledu na wiek oczywiscie ;p Jestem niska, mam szczupla i proprcjonalna sylwetke, dlugie nogi, waska talie i maly biust.W jakiej wygladalabym dobrze?? aha, i nosze srebrne okularki (nie wiem czy to cos zmienia;p) dziekuje za kazda chwile ktora poswiecacie zeby mi pomoc! :*
    • Tak, przez Was wlasnie, za duzo sie na forum naczytalam i naogladalam zoltych butow, wiec jak juz sie trafily... To kupilam. Jeszcze nie przyszly, ale wygladaja wedlug mnie obiecujaco. Chwale sie :) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a11b8a83041db7d9.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/901893b9d0dffb1c.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/960b2b1180b7c5e9.html
    • wrzucam przez glowe kiecke ogladam sie zadziwiona wygladam jak modelka wciagam spodnice spodziewam sie nagorszego a tu widok piekny smukle dlugie mogi talia osy... gorzej jak z Arkadii wroce do domu z pelna torba i zaczym przegladac sie w domowym lustrze i nowych kreacjack - koszmar! czarl prysl! czy nie uwazacie ze te wyszczuplajace lustra to nieuczciwosc ze strony sklepow! jak nierzetelna, klamliwa reklama
    • Znalazłam reklamę żelowych wkładek do butów, które jakoby mają zwiększać komfort noszenia szpilek - chciałabym wiedzieć czy ktoś ich już używał? z jakim skutkiem? czy te poduszeczki są cokolwiek warte? pozdr. ps. zastanawiałam się czy forum uroda nie będzie bardziej odpowiednie, ale myślę, że to tutaj - na forum moda - znajdę więcej "specjalistek" od butów na wysokich obcasach i związanych z nimi "problemów" :) ___________ forum: GrupaTrzymająca Władzę - jeśli uważasz, że ...
    • Dzis doszla do mnie informacja, ze chyba 9 pazdziernika w Bydgoszczy bedzie miala miejsce chyba dosc fajna imprezka dla nas kobitki :) Mozna powymieniac ciuszki miedzy soba. I tu moje pytania do dziewczyn z Bydgoszczy i okolic- wybieracie sie moze???
    • www.geenstijl.nl/paginas/housewitz.html
    • www.ravage.fr/fr/coll-fr/nouveautes/modeles/coquette/coquette.htm www.ravage.fr/commun/coquette/04.jpg Jestem fanka marki Ravage, ten model podoba mi sie bardzo.
    • Zostałam „zaproszona” ( nie miałam wyboru, firmie w której pracuje się nie odmawia )na garden party, party nietypowe bo owszem w ogrodzie, ale w którym będzie więcej rozmów biznesowych niż prawdziwej zabawy więc potrzebuję coś w jasnych kolorach i lekkie a zarazem oficjalne. Szukam i szukam po sklepach aukcjach nie mam pomysłu jak połączyć ten oficjalny szyk z ogrodem jakieś pomysły
    • widzialam wczoraj fajna sukienke, ale zastanawiam sie czy pasuje. Napiszcie na jakie okazje mozna ja załozyc?? allegro.pl/item361699182_sukienka_zara_basic_r_s_nowosc.html#photo
    • w kolorze czerwonym? Mi się zdarzyło- ale to był bal przebierańców.... A może jestem za mało odważna w komponowaniu stroju , by nie odbiegać od normy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się