party

(12 wyniki)
  • pierwotny wątek nam sie zarchiwizował... forum.gazeta.pl/forum/w,20715,38483157,,wydarzenia_muzyczne_koncerty_w_TV.html?s=0 sugeruję w tytule wpisać "kto o co"
  • Jakby się jeszcze kolegom chciało, zapraszam tutaj.
  • No dobra, padła propozycja powrotu do ulubionej niegdyś zabawy wszystkich forumowiczów muzycznych, czyli rankingu naszych ulubieńców. Półora roku temu wyglądało to tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20715&w=50283836&wv.x=1&v=2&s=0 Z pewną nieśmiałością i wątpliwościami wygłaszam ów spicz, bo w międzyczasie umarło wielu forumowiczów a nowych urodziło się bardzo mało, tak że pogłowie może być zbyt nikłe do rozegrania fascynującego spotkania. Jeżeli jednak znajdzie się, powied...
  • nie widzę jakiegos zbytniego zainteresowania tą kapelą, a myslę że jest tu kilka osób, którym by ta muzyka mogłaby przypaść do gustu. Słychac tu i beatli i echa Pet sound, ale takze np. belle and sebastian. doprawdy - przeurocza to płyta z dziwnymi, pokręconymi tekstami i swietnymi melodiami. kto zna? co myslicie?
  • Wlasnie, drodzy Panstwo, kiedy pijemy? Smakujac w trakcie barwy pozniej jesieni. Czekam na propozycje terminow w przyszlym tygodniu lub w ten weekend? Kaowiec P.
  • To jak bedzie z jesiennym piciem napojow w gronie? Moze przyszly tydzien na poczatku w sensie poniedzialek-wtorek? Co Panstwo na to? Nasycimy sie przy okazji barwami jesieni na drzewach:)
  • mechanikk zupełnie gdzie indziej napisał: >Poza tym - dyskusje "filozoficzne" Więc sobie to do serca wziąłem i postanowiłem, ku Waszemu ubolewaniu i wbrew łzom rzęsistym i okrzykom 'ło jezu zaś tyn debil...'. takiż własnie wątek zapodać. Teza, nad która męczę się juz dobrych parę lat i sam nie potrafię sobie wyjasnić (więc zwalę je na Wasze potężne intelektem bary)brzmi: 1) Nie istnieje coś takiego jak muzyk-artysta. Istnieje tylko narzędzie wykorzystywane przez Absol...
  • Moze bysmy tak zarzadzili troszke przy zimnym browarze w okolicach kina Ilussion? Przyszly tydzien?
  • Jak ktos chce dostac ode mnie CD z zajefajna egipska muzyka do tanca oraz wypic rzeczone piwo w gronie, naklaniam do spotkania w przyszlym tygodniu w jakis wieczor. Poniedzialek, wtorek, sroda? czekam na akcesy. Kaowiec Pizmak
  • Na wczorajszym koncercie Lechia Nerki ustatlilismy z kolegami: Nefilem i Pagajem, ze w przyszlym tygodniu zbieramy sie na wiosenne spotkanie wieczorkiem 18-19 w cafe Iluzjon, czyli tam, gdzie zawsze. Mnie odpowiada kazdy dzien za wyjatkiem poniedzialku. Prosze zaproponowac dzien tygodnia. Z kaowcowym pozdrowieniem Pizmaczek
  • W innym wątku uformował się UKŁAD, który zadecydował o powołaniu komisji weryfikacyjnej ds. najlepszych piosenek ww. zespołu. Można podawać swoje piątki, dziesiątki, dwudziestki i wszelkie inne kombinacje *lub* jeśli to dla kogoś za trudne (np. dla mnie) wybrać ulubione utwory z poszczególnych płyt. Pokusiłem się jeszcze - nie wiadomo po co - o orientacyjne oceny wszystkich LPs - przy czym ostatnie przesłuchanie "LB&TBDE" na tyle mnie skołowało, że zupełnie nie jestem pewien. Nieważne, do rze...
  • zachowam sie egoistycznie, ale dzis mam urodziny. jaki utwóer byście mogli mi zadedykowac z tej okazji???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się