Forum Towarzyskie Na plażę
ZMIEŃ
      party

party

(9 wyników)
    • wcześnie zapada zmrok śliczne, różnokolorowe światełka palą się na balkonach trzaskający mróz, ten artysta malarz, maluje piękne kwiaty na szybach zapach choinki i melodie kolęd rodzina w komplecie a wujek zaczyna polewać gorzałke... - rodzina dżdżownic w norce pod ziemią czeka na wiosnę tradycyjny, świąteczny kawałek nadgniłego ziemniaka jest już na stole jest ciemno ale w miarę ciepło tata dżdżownica intonuje smutną piosenkę nawiązującą do mitologii dżdżownic: ‘jeszcze d...
    • Bo np. przewidział śmierć Narcyza, usiłował powstrzymać Edypa (nie udało mu się, jak wiadomo, ale Tire wiedział, w co się ten Edek pakuje). W ogóle jako, ehem, widzący inaczej, oferował usługi dla ludności i wieszczył widząc przyszłe. Niewidząc. Jak stracił wzrok nie będę mówić, bo na sali mogą być dzieci. W skrócie - widział za dużo. Taki jest Tire.
    • ta! dziś właśnie sa moje 16 urodziny! teraz się zacznie ponoć najszęśliwszy rok w moim zyciu. czy rzeczywiście bedzie szczęśliwy? to sie okarza. a na razie niezrażona niebty piękną pogodą (ponoc identyczna byłam jak sie rodzilam) otwieram wielkie plażowe party. a ponieważ ja jestem organizatorem ja ustalam zasady. ZASADY 1. alkohol moga pić wszyscy, bez względu na wiek, płeć, kolor i wyznanie. 2. życzenia mają byc serdeczne. 3. prezenty bardzo mile widziane 4. gorące cmoki zwłas...
    • Party zaczyna się dziś (wiem, wiem, Popielec) i jest na razie bezmięsne. Trwa do piątku. Potem na miesiąc oderwą mnie od netu, i tylko jak mi się jakimś cudem uda kafejkę zdybać (a na razie nie widziałam) to napiszę. W sobotę pożegnam z płaczem nasz piękny kraj i..... wielka niewiadoma... Więc zapraszam, jest łosoś, sledziki, bąbelki, fła gra podam jutro. Trunki wszelkiego rodzaju tu na tym stoliku stawiam, a na tym obok dobre rady prosze składać. No to - zaczynamy!
    • Jednak organizm mnie zwyciezyl. Ale bede o was myslal - i wy o mnie pamietakjcie. A arbuz nafaszerowany wodecznoscia wszelaka i tak macie niewyjety - blogoslawieni ktorzy czekaja...
    • zbieram rekwizyty z bajek lustereczko oczywiście, ale też np. zatrute jabłko,które wtrzchąchnęła Śpiąca K.
    • Czesc Sloneczka i Cichy!!! jestem, jestem.... ale .... czyzbym sie spoznil???? Smutno mi bez Was. Jak bym mial kase, to bym Was zabral ze soba. I opalalibysmy sie we czworke na plazach kalifornijskich lub na Florydzie. A potem Cichy pobiegl by do sklepiku i powiedzial: "2 Zywce", a sprzedawca na to: "What?" Pamietacie ten kawalek? Ciekawe Cichy, czy Elle i Chica zabralyby nas w takim przypadku (gdyby mialy kase) do Italii, jak sadzisz? Chyba raczej nie, prawda? ;-) No dziewczy...
    • Ciao a tutti! Elle, Cichy, Adam! Tamten watek jest za dlugiiiiiii!!!!!!!!!! Przechodzimy tu OK?
    • no to witam wtajemniczonych!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się