Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      party

party

(10 wyników)
    • uprawiałyscie sex. Wasz rekord. ja chyba trzy. Więcej w każdym bądz razie nie pamiętam uśmiechnij sie,jutro będzie lepiej. :)))
    • on sam mnie od siebie odpycha.. nieświadomie sam wpycha mnie w ramiona innego człowieka.. płaczepatrząc na to.. poznałam fantastycznego faceta.. z jednej strony się cieszę, bo czuje przy nim świetnie, ale z drugiej strony, teraz mam jaskrawy kontrast pomiędzy tym, jaki jest człowiek z którym mieszkam, a tym, jakim chciałabym żeby był.. nie wiem co będzie z tym wszystkim dalej, nie wiem czy będę z tym drugi facetem, dlatego narazie nie chcę posuwać się zbyt daleko, nie chcę, zeby to...
    • Czesc, nie wiem czy jeszcze mnie pamietacie... jak nie to zobaczcie w ten topik forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=34474274&wv.x=1&s=0 Miesiac temu w koncu z nia zerwalem, sam nie wiedzialem co juz mam ze soba zrobic. Bylo coraz gorzej... Przylapalem sie na tym, ze wolalem siedziec sam w domu niz sie z nia spotykac. W koncu podczas takiego jednego spotkania, przed ktorym oczywisice sie poklocilismy na gg, nic do niej nie mowilem. Wiedzialem co mi w glowie siedzi, ale bylo m...
    • witam planujemy wspolny wyjazd latem nad morze. Orientacyjnie dogadywalismy sie co do daty. I tu moje ogromne zdziwienie moja dziewczyna powiedziala kiedy by chciala jechac okazalo sie ze po jej ciezkich dniach. Sama mi to przyznala :) Oboje jeszcze nie mielismy swojego pierwszego razu czyzby brala to pod uwage ? :) i dlatego chcialaby jechac p ociezkich dniach? jak myslicie?
    • jaki kochanek lepszy? młodszy czy straszy od Was? :))) uzasadnij swą odpowiedź w trzech zdaniach;)
    • Moje drogie, czy lubicie imprezy karnawałowe gdzie można się przebrać? Jakieś tematyczne? Ja najlepsza na jakiej byłam to "Kinder Party". Wszyscy przebrali się za dzieciaki, panowie z szelkami i w krótkich spodenkach, byli nawet w pieluchach. A panie ... :) przeważały krótkie plisowane spódniczki, podkolanówki, kucyki i lizaki. I tak naprawdę zorbiła się z tego impreza a la Lolita. Ale dobrze wspominam też Beach Party i Kreskówki. Jakieś fajne pomysły na tematyczne imprezy? Jest...
    • Kochani, poszukuję fajnego pomysłu na imprezę (domową), bo większość imprez moich znajomych polega głównie na najedzeniu się i napiciu, co za nuda... :-( Jakieś konkursy? Piżama party? Napiszcie, proszę o Waszych pomysłach!
    • Witajcei mam kilka pytan: 1. Panowie czy wam naprawde nie przeszkadza nas smak...przecie zten sluz jest niezbyt dobry chyba... 2. Panie - czy lubicie smak spermy?? 3. Panie - czy wolicie jak facet ma przyciete wloski lub wydepilowane w okolicach intymnych, czy wtedy naprawde penis wydaje sie optycznie wiekszy?? Panowie - jak czestos ie depilujecie, jak Wam jest wygodniej z włosami czy bez?? 4. Obie płcie - czy Wasz facet Wam odsłania wargi sromowe jak chce sie "tam" dostac i cel...
    • Prosze podajcie mi link strony z możliwością ściągnięcia piosenki PINK (NIE WIEM dokładnie jak to sie pisze ale chyba)"Get is the party started". chyba tak. jest to stara piosenka z jej pierwszej płyty która odniosła sukces. a jeśli możecie to prześlijcie na maila klauda.fiver@neostrada.pl THx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się