pary

(210 wyników)
  • chcemy sprawić sobie w domu takie cudo, podzielcie się czy jesteście zadowoleni, jaki model macie w domu i czy ma przewagę nad zwykłym żelazkiem, czy sprawdza się przy mniejszym prasowaniu czy lepiej większe partie opłaa się prasować. Mąż zawsze rano prasuje pojedynczą koszulę i nei wiem czy nie będzie zuzywac za dużo energi. Podoba mi się ten model co o nim sądzicie , moze ktoś ma i moze się podzielic opinią www.tefal.pl/All+Products/Linen+Care/Steam+stations/Products/Total+Protect+X-pert...
  • dziewczyny, ile par butów jesiennych uważacie za minimum dla maluchów (2-latki) na jesień? czy jedna para krótkich, jedna para dłuższych plus kalosze wystarczą? w tamtym roku na jesien dziecko było jeszcze niechodzące, więc problemu nie było, a teraz zastanawiam się ile czego potrzeba :)
  • Dżinsów, sztruksów, bojówek itp.? Uwaga! Pytanie nie służy wyhodowaniu wątku typu: - o matko, masz tylko 50 par, jak można tak dziadować?? - o matko, masz aż trzynaście par, co za rozpusta!! ;-) Po prostu dotąd mój synek był zaopatrywany w ciuchy po kimś, zawsze miałam wszystkiego dużo za dużo i nigdy się nie zastanawiałam, ile tak naprawdę używam. Teraz powolutku muszę zacząć sama dbać o zawartość szafy i w sumie nie wiem, ile tego potrzeba :-)
  • W wątku o używanych butach na małym dziecku pojawiły się głosy że dzieci mają buty "na wyjścia " i "do piachu". Ile par butów w ciągu roku potrzebują Wasze dzieci? Moje w ciągu roku mają: Syn lat 9 zimówki przejściówki do kostki z membraną trzewiki lub adidasy sandały trampki kalosze klapki tenisówki do szkoły jako obuwie zmienne sztuk 8 rocznie Córka 3 lata kozaczki 2 szt trzewiczki adidasy sandały trampki kalosze kapcie po domu kapcie do przedszkola klapki balerinki...
  • Zastanawiam się czy potrzebna jest 2 para... Jakie są wasze doświadczenia?
  • Zamiast kupować każdemu z nich zbędne gadżety myślę o zafundowaniu im zaproszenia na romantyczną kolację ze zobowiązaniem do zajęcia się w tym czasie maluchem. Macie jakieś inne pomysły?
  • Witajcie, mam pytanie do użytkowniczek suszarek. Zdecydowałam się na Siemensa tylko nie wiem który z dwóch modeli wybrać. Jeden ma programy parowe www.siemens-home.pl/produkty/pralki-i-suszarki/suszarki/WT46S515PL.html?source=browse to model 86515PL a drugi nie ma pary za to suszenie obuwia w koszu www.siemens-home.pl/produkty/pralki-i-suszarki/suszarki/WT46E305PL.html?source=browse model 86305. Dziecko mam jeszcze małe, drugie w drodze i zastanawiam się która z tych funkcji jest bardziej ...
  • jak w temacie. Jeśli ktoś szuka np skórzanych trzewików przejściowych, to kupiłam barren schuhe(rozm. 24) przecenione z 79 na 39, do tego druga para, także przecenionych za pół ceny. I w ten sposób kupiłam dwie pary bucików za 58zł ;)bardzo fajne, ze skórzaną wkładką, na rzepy, było sporo rozmiarów (Wrocław Bielany). Promocja dotyczy wszystkich przecenionych, nie tylko dziecięcych. Kupowałam wczoraj, niestety nie wiem do kiedy ta promocja. Powiedziała mi o niej pani przy półce, nie zauważyła...
  • dla dziecka oczywiście po ile macie dresów? jeansów? a może macie jeszcze jakieś np. sztruksy? Zawsze mam ich za dużo i zastanawiam się jaka jest rozsądna liczba.
  • kubki, filizanki, patery itp zestawy albumy na zdjecia i ramki, a takze ksiazki i kalendarze, oraz zestawy herbat, czekolad, slodyczy itp JUZ BYLY. para dzieciata, jesli to cos zmienia (tylko, ze prezent ma byc dla nich, nie dla dziecka). podpowiedzi?
  • Zawsze nosilam szkla kontaktowe, ale teraz chcialabym chodzic w okularach. No i zastanawiam sie: mam zalozyc sobie na te, ktore robilam niedawno powloke antyrefleksyjna, czy musze zrobic druga pare okularow z antyrefleksem? Antyrefleks antyrefleksowi rowny czy nierowny?:) Co radzice?
  • doradźcie doświadczone mamy ile par butów trzeba kupić na każdy sezon? -na jesień przejściówki -na zimę kozaczki po jednej czy po dwie pary? nie chodzi mi o to, żeby mieć 5 par butków pasujacych odcieniem do każdego sweterka/kurteczki ale o praktyczne minimum no niby minimum to jedna para jesienna i jedna zimowa, ale co jeśli jedna para sie przemoczy/przepoci i nie wyschnie do następnego spaceru? miałyscie jakąś parę zastępczą? ;-) (córeczka ma 16 mies i dobrze juz chodzi, w...
  • Mam pytanko. Ile par bucików kupujecie dzieciom w ciągu roku. Chodzi o buty na dwór (bez kapci, klapek na basen). Wedłóg moich obliczeń minimalna ilośc to 3 pary: 1 buciki wiosenne 2 sandałki na lato -jesień dziecko kilkuletnie przechodzi w butach z wiosny bo nie zdąży wyrosąnć 3 buciki zimowe Czy taka ilość butów rzeczywiście wystarcza kilkulatkom?
  • Dziewczyny Od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem kupienia jakiegos sprzetu do gotowania na parze. I tu pierwsze pytanie czy w ogole gotujecie jakies fajne jedzonko na parze? Czy jest smaczne czy bezplciowe? Czy kupic garnek na pare czy moze samowar (widzialam takie fajne sprzety np Tefala na allegro ale drogie kurcze - ok200-300zl) Co byscie radzily kupic? Kasia
  • Jak w temacie - ile par butów kupujecie dla dziewczynki-przedszkolaka na okres wiosenno/letni ? W tym roku zamierzam kupić adidasy , baleriny , sandały i trampki .Czy w tym zestawie nie powinny znaleźć sie jeszcze półbuty ? Pozdrawiam . Lizbetka
  • interesuje mnie ile par i jake? Ja niestety duzo...
  • No właśnie, kupiłam córce geoxy, ale coś mi się zdaje, że jedna para dla 18- miesięczniaka, to za mało. A Wy ile par zimowych butów dla dzieci macie? pozd Gosia
  • poradźcie mi jaką kupić? pociągi mój synek uwilbia, tory też więc myślę że to będzie super prezent tylko nie wiem czy kupić geotrax fp z pilotem- wydaje mi się ze jest bardziej rozbudowana ta wersja, ma więcej elementów, a tańsza- ok 150 pln, natomiast w thomas (200 pln)kusi mnie ta para i to ze pociąg wydaje dźwięki co wybrać z tych dwóch
  • Ja mam dla córki nowe buty Ecco zimowe i jedne z nubuku mało ocieplone, takie na ciepłe zimowe dni. Mam też Bartki z sympateksem kupione w zeszłym roku pod koniec zimy, za duże trochę i są dobre jeszcze teraz. Z kurtek: budrysówka z H&M kupiona w zeszłym roku na wyprzedaży, i dwie kurtki takie które się na śnieg nadają. Właśnie robiłam przegląd szaf i mąż twierdzi, że to stanowczo za dużo, hmmm.... Nie sądzę, a jak jest u was?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna