mmu 17.11.05, 14:43 No właśnie, kupiłam córce geoxy, ale coś mi się zdaje, że jedna para dla 18- miesięczniaka, to za mało. A Wy ile par zimowych butów dla dzieci macie? pozd Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenland Re: buty zimowe - ile par? 17.11.05, 14:47 Dwie pray tak na wszelki wypadek. Synek ma 21 m-cy. Obie pary z goretexem. Ale w sumie wystarczy jedna z goretexem i jedna bez... moim skromnym zdaniem. No i my zakładamy szaleństwa na śniegu a nie siedzenie w wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
sonostanca Re: buty zimowe - ile par? 17.11.05, 14:59 moim zdaniem jesli dobre, a geoxy sa dobre, to wystarczy jedna para. Moje dziecko jest starsze i ma 1 pare ecco z goretexem a druga kozaczki do spodniczek Odpowiedz Link Zgłoś
moyka_77 Re: buty zimowe - ile par? 17.11.05, 15:08 Kupiłam małej buty Ecco z myślą, że będą to jej jedyne buty. Podobno są super, cieplutkie, nie przemakaja no i kosztują nieziemsko, więc po co jej kolejne kozaczki?? Odpowiedz Link Zgłoś
sonostanca Re: buty zimowe - ile par? 17.11.05, 15:23 tez uwazam, ze buty ecco wystarczą. Dotychczas corka miała tylko jedna parę - zawsze ecco i nigdy nie miałam problemow, zeby przemokły. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: buty zimowe - ile par? 17.11.05, 15:08 dodam jeszcze tylko, ze moje dziecie w zeszłym roku głównie siedzialo w wózku wiec doswiadczenia w tej dziedzinie nie mam Druga para trafiła sie okazyjnie i tanio i gdyby nie to, to pewnie bym mu kupila drugą parę jakąś ciepłą oczywiscie ale duzo tanszą.. taką na wszelki wypadek bo ufam marce ecco i wydaje mi sie, ze i tak te drugie buciki nie będą czesto uzywane. Tez własnie mialam dylemat czy jedna para wystarczy..... Odpowiedz Link Zgłoś