Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      pedagogika specjalna

pedagogika specjalna

(6 wyników)
    • Nie dostalam sie:(
    • JA jestem na 139 miejscu tylko nie wiem, czy to lista rezerwowa czy cała lista. Miejsc jest 120. Miałam 68 punktów. Ktoś wie od ilu przyjmowano? Holly holly hope!
    • Mam pytanie do bardziej zorientowanych ode mnie.Złożylem na pedagigikę specjalną na którą było 340 mijesc.Wyniki już są ogłoszone.Okazało się że zabrakło mi 6,5 punkta i musiałoby zrezygnować 40 osób żebym się dostał. Mam więc takie pytanie czy powinienem się łudzić że mam jakąś szansę że ta lista przeusnie się o 40 mijesc.Wierzę że dużo osób skłądało tam jako na rezerwowy kierunek.Z góry dziękuję za Wasze opinie i pozdrawiam
    • Witam, Moje wyniki z matur : Język Polski podstawowy = 54% Język Angielski podstawowy = 68% Historia podstawowy = 52% WOS rozszerzony = 36% Czy warto z takimi wynikami składać na dzienne Prawo na UKSW , bo widziałem , że progi na Prawo na UKSW nie są zbyt wysoki , a słyszałem że w tym roku mają spaść progi. Jeśli nie , to może zaproponujecie mi jakieś inne kierunki na warszawskich uczelniach typu SGGW , UW , UKSW. Złożyłem na Grzegorzewską na socjologię i pedagogikę specj...
    • Obserwując poczynania kolegów i koleżanek z klasy i czytając wypowiedzi internautów nietrudno jest mi zauważyć, że większość uczniów klas maturalnych decyduje się na zdawanie przynajmniej jednego przedmiotu dodatkowego ( a więc takiego,który można zaliczać tylko na poziomie rozszerzonym) czasem dwóch, a nawet trzech...Tymczasem ja zastanawiam się nad zdawaniem następujących przedmiotów na egzaminie maturalnym: J.polski-poziom rozszerzony J.angielski-poziom podst. lub rozsz-czeka m...
    • Dostalam się na APS :))))))))))) Juz jest jakies zaplecze a razie porazki na UW... ale nawet jak sie nie dostane na UW to i tak sie będę cieszyc.... jeju jak super :")-> ze szczescia!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się