Dodaj do ulubionych

Pedagogika specjalna APS

18.07.06, 13:30
Mam pytanie do bardziej zorientowanych ode mnie.Złożylem na pedagigikę
specjalną na którą było 340 mijesc.Wyniki już są ogłoszone.Okazało się że
zabrakło mi 6,5 punkta i musiałoby zrezygnować 40 osób żebym się dostał. Mam
więc takie pytanie czy powinienem się łudzić że mam jakąś szansę że ta lista
przeusnie się o 40 mijesc.Wierzę że dużo osób skłądało tam jako na rezerwowy
kierunek.Z góry dziękuję za Wasze opinie i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: asi_isa Re: Pedagogika specjalna APS IP: 195.116.246.* 18.07.06, 14:27
      ja skladalam jako na rezerwowy ;) i sie dostalam;) i jade jutro potwierdzic i
      sie wpisac na studia ;) jezeli dostane sie gdzie indziej (najwczesniej bede to
      wiedziec 26 lipca ) to wtedy pojade i wyciagne papier ;)
      mysle ze mozesz miec nadzieje, ze ta lista sie przesunie o 40 osob, ale dopiero
      w sierpniu ;)
      takze badz dobrej mysli!! ;)
      • badboy1919 Re: Pedagogika specjalna APS 18.07.06, 14:30
        Bo właśnie bardzo mi zależy żeby tam się dostać.Mam nadzieję że te 40 mijesc to
        sie jakoś przesunie
        • Gość: asi_isa Re: Pedagogika specjalna APS IP: 195.116.246.* 18.07.06, 14:56
          wydaje misie , ze nawet wiecej moze sie przesunac;) ale nie licz, ze stanie sie
          tak w tym tygodniu - wydaje misie ze raczej wiekszosc potwierdzi, bo jeszcze
          bardzo malo uczelni podalo liste zakwalifikowanych - wiec ludzie zaczna
          rezygnowac dopiero pod koniec lipca, na poczatku sierpnia;)
          a na co jeszcze skladales??;>
          • badboy1919 Re: Pedagogika specjalna APS 18.07.06, 16:21
            Na Akademię Pedagogiczną do Krakowa ale zalezy mi raczej na tej uczelni w Warszawie
            • Gość: asi_isa Re: Pedagogika specjalna APS IP: 195.116.246.* 18.07.06, 18:45
              spoko ;) dla mnie APS to rezerwa ;) wolalabym psychologie albo profilaktyke
              spoleczna & resocjalizacje na UW - na to drugie mam duze szanse;) mam nadzieje
              dostac sie na UW ;P bo na UJ raczej nie mam szans :(
              • Gość: sdf Re: Pedagogika specjalna APS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:40
                • orbitkaa1 Re: Pedagogika specjalna APS 20.07.06, 17:56
                  ja też się nie dostałsm i też zabraskło mi kilka pkt. Czy w takim razie pisać
                  odwołanie czy czekać aż ludzie będę rezygnować??
                  • Gość: .. Re: Pedagogika specjalna APS IP: 195.116.246.* 20.07.06, 19:38
                    przyjeli o 16 osob wiecej niz mieli , ale i tak wiecej zrezygnuje;) nie wiem
                    jak to jest czy trzebva pisac odwolania czy nie, ale macie szanse;)
      • Gość: Danka Re: Pedagogika specjalna APS IP: *.play-internet.pl 20.03.18, 12:30
        Prosze o pomoc.potrzebuje jakichkolwiek materiałów do napisania pracy o afazji mowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka