Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      peugeot

peugeot

(7 wyników)
    • dostalem tymczasowe auto sluzbowe, ktore bedzie mi sluzyc przez pare tygodni. w zyciu sie nie spodziewalem, ze bede na drugim koncu swiata jezdzil francuzem, ale jednak - dali mi na razie peugeota 308. nie mam jeszcze zdjec ani doswiadczen z dlugiej podrozy, ale moge sie podzielic pierwszymi wrazeniami. i w duzym skrocie czuje sie tak, jakbym sie przesiadl do wozu klasy premium. gdyby mi ktos powiedzial, ze ten woz ma logo lexusa czy bmw wcale bym nie zaprotestowal .pierwsze wrazenie jes...
    • [i]FPP czyli first person perspective[/i] spedzilem ostatnio troche czasu za kolkiem w samochodach, ktore nie byly mi wczesniej znane. ba, nawet nie mialem blizszej stycznosci w ogole z tymi markami albo nie mialem jej od dawna. i troche mnie oba zaskoczyly. pierwszy to peugeot 5007. [img]https://luxurygods.pl/wp-content/uploads/2009/11/peugeot_5008.jpg [/img] przejechalem nim z wiednia do w-wy (woz z wypozyczalni - to temat na osobna historie). zaskoczenie? szokujacy przepyc...
    • gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33406,2766784.html Ech, zycie pozdrwoka, Pap
    • Potrzebna pomoc. Szwagrowi zdechł P406 2.0 HDI. Po odpaleniu auto gasnie. Da się uruchomić, ale za żadne skarby silnik nie chce pracowac dłużej niz kilka - kilkanascie sekund. Wg. diagnozy telefonicznej: Panie to na 80% REGULATOR CIŚNIENIA POMPY PALIWOWEJ, a na 20% to moga być problemy z wtryskami (prawie cytat). Ze mnie mechanik jak z kaczora mąż stanu, więc zapytowywuję sie wyspecjalizowanym forum;-) Czy to może być to? pzdr Q
    • przez cały dzień nie miałem czasu na kawę. takie mam alibi i będę się go trzymał. Wracam z mamą jej dziwnym peugeotem 1007 ze szpitala w Bielsku, gdzie bylismy z wizytą u taty. stoimy na światłach, drugi raz się zmieniły więc jesteśmy nieco bliżej. mama pyta czemu CD gra w kólko jeden kawałek. Wyłączam funkcję repeat i mądrzę się że nad klawiszem pisze rep. i stuk. stoczyłem się w peugeota 106. byłem tak zdziwiony ze nie wiedziałem kto na kogo sie wtoczył i czemu. poszkodowany orzekł...
    • Mam wielką prośbę o pomoc w imieniu znajomego. Chce kupić peugeot’a 407 z silnikiem diesla 1.6 HDI Cena o dilera około 77 000. Cenę uważa znajomy za „dobrą”, ale zrodziły się wątpliwości , nigdy nie jeździł peugeotem , ja też nie. Jeżeli ktoś ma doświadczenia z takim modelem proszę o opinie, awaryjność [ ale taka prawdziwa a nie stwierdzenie , że to francuz ], spalanie, koszty serwisu, proszę o odpowiedź.
    • 201, 203, 205, 306, 407, 504, 607 etc. Cyferki te zna każdy miłośnik motoryzacji. I wie, że dotyczą one samochodów marki Peugeot. Początek takiej numeracji dał model 201 zaprezentowany podczas salonu samochodowego w Paryżu w 1929 roku. Od tego czasu francuski koncern zawsze oznaczał swoje modele cyframi z zerem w środku. Oznaczał, bo właśnie ogłosił, że zmienia tę zasadę. Od modelu, który zastąpi „sto szóstkę” wszystkie nowe Peugeoty będą miały w nazwie dwa zera. ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się