Forum Kultura Teatr
ZMIEŃ
      piosenki

piosenki

(6 wyników)
    • Witam, Wczoraj udało mi się zobaczyć przedstawienie " Deszczowej Piosenki" w teatrze ROMA. Polecam z całego serca. Fantastyczna muzyka, sceneria oraz duuużo fantastycznego tańca:-) W rolach głównych Darek Kordek oraz fantastyczna Malwina Kusior jako Lina Lamont. Premiera 29.09.20.12:-))
    • chodzi o to że włąsnie zacząłem zajecia z piosenki aktorskiej ale niestety reżyser odrzuca moje kolejne propozycje.jestem w wielkim impasie.bardzo prosze o podsuniecie mi jakieś dobrej piosenki.nie musi byc kabaretowa czy smieszna(choć bym wolał)ale równiesz liryczne.z góry dziekuje
    • Bardzo mi się podobało! A moja ulubienica była rewelacyjna ;-) Zamierzałem pójść jeszcze raz ale dowiedzialem sie, ze dziś mamy 29 a nie 28 jak mi się wydawało. Cholera! Pozdrawiam
    • Dobry wieczorek! Bo ja...... go chyba bardzo lubię... Znalazłam się tam przypadkiem jakieś 1,5 roku temu i... tak juz zostało... :-) Aktorstwo w połączeniu z muzyką oczarowało mnie!!! Nie wiem na czym polega ten fenomen... to chyba tak jak z zakochaniem... racjonolnie wytłumaczyć... nie potrafię... Może coś więcej powie to: "O Buffo" Zgubić ślad życia ram Zatracić siebie dla wrażliwości, dlań Odpłynąć na żaglu melodii tych Co zabijają smutek żalów złych. O tym szeleszcz...
    • mi sie tez nie podobalo.to ma byc musical.kilku mlodych,acz zdolnych spiewa smentne piosenki ,ktore mozna posluchac w domu.bo co tu ogladac,nie ma dekoracji,glupawa choreografia i placic tyle za bilet,kiedy za taka sama cene mozna isc na prawdziwy musical chociazby do romy.dziwie sie,ze to bylo kiedys kultowym spektaklem.okropne.
    • Witam wszystkich forumowiczów! Gorąco pragnę zachęcić do obejrzenia spektaklu TEATRU AKADEMICKIEGO UNIWERSYTETU WARSZAWSKIEGO pt. "Damsko-męski punkt widzenia", który odbędzie się dnia 20.02.2005 roku o godz. 18 w Piwnicy pod Harendą (róg Oboźna/Karasia)w Warszawie. Dodatkowo pragnę zaznaczyć, że spektakl jest darmowy. Co więcej, otrzymaliśmy wiele pochlebnych komentarzy prominentnych krytyków, co mówi samo przez się. Jeśli ktoś chce więcej informacji, zachęcam do obejrzenia stro...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się