Gość: paero123 IP: *.compi.net.pl 29.06.06, 11:39 Bardzo mi się podobało! A moja ulubienica była rewelacyjna ;-) Zamierzałem pójść jeszcze raz ale dowiedzialem sie, ze dziś mamy 29 a nie 28 jak mi się wydawało. Cholera! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bomba Re: mp3 studentow AT w montowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:16 też mi się podobało, bardzo, bardzo, bardzo. I wszystkie moje ulubienice były bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: mp3 studentow AT w montowni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.06, 20:19 A mnie podobało się średnio. Muzycznie to nawet dużo mniej niż średnio. K. Dąbrowska i Ciołkosz - rzeczywiście bomba, reszta fajna! Zastanawia mnie jeszcze dobór repertuaru (zwłaszcza w przypadku Pani Wątróbskiej), dość mam już chyba młodych, żywych, fajnych dziewczyn ze łzą na rzęsie wykładających się na piosenkach E. Geppert i E. Demarczyk. Poza tym byłam w sobotę - zagrali jeszcze bez przerwy i po sto czterdziestej trzeciej piosence już się wyłączyłam i miałam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: mp3 studentow AT w montowni 03.07.06, 01:45 dość mam już chyba młodych, żywych, fajnych dziewczyn ze łzą na > rzęsie wykładających się na piosenkach E. Geppert i E. Demarczyk. na piosenkach Geppert i Demarczyk kazdy sie wyklada Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: mp3 studentow AT w montowni 03.07.06, 12:19 Gość portalu: rea napisał(a): > K. Dąbrowska i Ciołkosz - rzeczywiście bomba, reszta fajna! Oprocz KD nie potrafie niestety przyporządkować nazwiska do osoby :-( A jak się nazywa dziewczę, ktore spiewało kawalek Ciechowskiego? > Poza tym byłam w sobotę - zagrali jeszcze bez przerwy i po sto czterdziestej > trzeciej piosence już się wyłączyłam i miałam dość. Uff, dobrze ze mnie to ominelo! Przerwa byla potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: mp3 studentow AT w montowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 17:36 Czy ktoś się oriętuje czy to będzie jeszcze grane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: mp3 studentow AT w montowni IP: 217.11.152.* 11.08.06, 20:50 Oczywiście, że będzie grane. 19, 20, 21 września o godz. 19.00 Teatr Montownia ul. Konopnickiej 6 Tel do kasy: 22 339 06 08, 339 07 60 Pozdrawiam Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyatnko c.d. Re: mp3 studentow AT w montowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 16:17 A późniejsze terminy również są przewidziane? Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: mp3 studentow AT w montowni 21.09.06, 16:14 W październiku 10-12 bedzie tez grane. Bylem wczoraj powtornie i... troche sie rozczarowalem. Mimo pelnej widowni (az byly dostawki), grona pedagogicznego AT ;-), Anny Dereszowskiej jako widza i czujnego oka M.Benoit'a oraz ekipy TV (ciekawe jaka to TV bo nie zwrocilem uwagi) jakos wyszlo tak na pol gwizdka i bez tej pary jaka widzialem pare miesiecy temu. O zgrozo zdarzylo sie niektorym aktorom nie trafiac w dzwieki i stosowac dziwaczne zabiegi wokalne w trudnych momentach wyciagania wyzszych rejestrow... Moja ulubienica KD, z hipnotyzujacym glosem Natashy Shneider (grupa Eleven www.elevenworld.com) teraz w niektorych momentach zblizala sie niebezpiecznie do maniery Agnieszki Chylinskiej, co trudno mi bylo przyjac za dobry kierunek mimo calej sympatii dla ACh (byla somsiadka). Plusy: nowy skrzypek z przeszkadzajkami :-) i akordeonista/klawiszowiec przezywajacy muzyke calym soba :-D. No i umiejętność dziewczyn do stosowania w odpowiednim momencie efektu pełnych oczu łez i łamiącego się głosu ... i sprawnego powrotu do piosenki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3re3 Re: mp3 studentow AT w montowni IP: 195.116.92.* 22.09.06, 09:28 znakomity spektakl, chociaz pod koniec byli oni wszyscy jacys smutni.troche za duzo ballad. znakomity ciolkosz i domagala, niezle dziewczyny.mimo wszystko pojde pojde raz jeszcze jaki tytul nosi piosenka ktora spiewal domagala, to byla druga w kolejnosci na spektaklu. no i czyjego autorstwa ten utwor jest.blagam powiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panacy Re: mp3 studentow AT w montowni IP: *.halleracaffe.broadband.pl 23.09.06, 16:10 hop szklanka piwa, grechuta. a co do łamiącego się głosu Kasi Dąbrowskiej... Szacunek dla niej, bo dziewczyna ledwo mówiła a co dopiero mówić o śpiewaniu... Dwa dni wcześniej wygrała Osiecką (brawo) i mp3 grała z bardzo bardzo nadwyrężonym głosem. Proszę zatem nie bać się, że Kasia próbuje popadać w różne maniery typu Chylińska - bo nie. Kasia to Kasia i ona ma swojego stajla :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: mp3 studentow AT w montowni 24.09.06, 16:45 Ta druga w kolejnosci to wg programu "Nie pozwól mi" sł. i muz.S.Rydel KD - a to nie wiedzialem, ze to niedomagania glosowe a nie zamierzony efekt :-) A co to za Osiecka wygrała i z jakim utworem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uj Re: mp3 studentow AT w montowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 19:20 na jakiej plycie jest ta piosenak, rozumiem ze na ktorejs z plyt dzemu Odpowiedz Link Zgłoś