piwo

(46 wyników)
  • Kto ale te oceny dou, to nie wiem, bo z niymi sie nie zgodzom, czym nizszou to lepsze piwo!° www.bierprofis-speyer.de/bilige.pdf
  • facet.onet.pl/artykul-sponsorowany/zamieszki-w-pilznie-piwo-do-rynsztoka,1,4780742,artykul.html
  • Piwo EB.(20)

gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,9742709,Kultowe_piwo_EB_wciaz_istnieje__ale_w_Polsce_sie_go.html
  • Płukanie piwym nyrek abo płuc po gorniczyj szychcie, we knajpie? Co bouo konieczne?
  • [img]https://kaczuszka.co.uk/thumb/okocim-mocne-puszka__5900014004047.jpg[/img] Mozno ino ten Okocim mocne mi lepi smakowou jak EB
  • tera sie nie dziwia ze od poru lot smakuje jak siki Weroniki www.eioba.pl/a137897/piwo_i_inne_produkty_z_pod_ciemnej_gwiazdy
  • Zdziwiyuo mnie to piwo, we Polsce bo mi bardzo smakowalo, ale uech go nie znou, ale tera wiem czymu mi smakowalo! To je najlepsze polskie piwo mit Abstand.
  • Zawsze mie dziwiouo,jak z Las Vegas boks dowali, Pepiki z reklamom w kozdyj ece sie chwolyli.Tera juz wiem"ukradli"im blogue.blox.pl/2009/03/Czech-wygrywa-z-Amerykaninem.html
  • polskatimes.pl/fakty/kraj/86560,antyrzadowy-sojusz- prezydenta-z-kibicami,id,t.html Paranoja normalnie: Wladyslaw Stasiak-kanceraria Pezydenta PR "W Niemczech mozna kupic piwo ale,tam kontrole sa bardzo restrykcyjne (sic)Alkohol dostaje sie tylko w czasie przerwy(sic),a przy zakupie podaje sie dane osobowe(sic)" Dwa zdania 3 cyganstwa.Majstersztyk,normalnie
  • "Unia i susza wykończyły niemieckie browary Niemieccy piwosze boją się, że w tym roku nie będzie słynnego "Oktoberfest". Jesienią niemieckiego złotego z pianką będzie tak mało, że może kosztować fortunę. Z jednej strony to sygnał dla naszych producentów, by zalewali polskim piwem rynek za Odrą, a z drugiej - to spora tragedia dla miejscowych browarników. Wszystkiemu winna jest potworna susza i dopłaty z Unii. Problem z suszą jest dość oczywisty. Od dawna nie pada deszcz i całe zas...
  • gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3600690.html Wodka wraca do lask;))
  • prawie dostouech flaszka takego piwa w geszynku i niy widza niykaj stoc kaj one je wyprodukowane. Piou juz je ktos z wos? Znocie je?? ps mo 6,2 %
  • Zauwazylem, ze wiele osob sie interesuje piwem, ja mam byc moze pare tysiecy etykietek, ktore przywiozlem z Slaska do Niemiec i postaram sie kazdy dzien pare wlozyc! Wszystkie sa z lat 60'i poczatek70' Zaczne od Japonii bo ladnie wygaladaja! schlesien.nwgw.de/foto/albums/userpics/Japankirin.jpg
  • "Eine EU, in der Merkel so unüberlegt und getrieben agiert wie oft Sarkozy, kann nicht funktionieren", meint auch dieFinancial Times Deutschland , auch mit Blick auf den Rücktritt des Regierungschefs in Portugal. Merkels Zickzack-Kurs, der die EU irritiere, macht das Blatt an mehreren Stellen fest: Anfang des Jahres habe die Kanzlerin ihre Partner mit einem schlecht gemachten Vorstoß in der Wirtschaftspolitik, dem "Pakt für Wettbewerbsfähigkeit", verwirrt; daneben sei Merkel plötzlich auf den...
  • Dugo ech szukou za "typowo" polskim bjyrem. Czynsto pytou ech, jakie jy to "typowe" polskie piwo. Nikaj niy dostou ech uodpowiydzi. Jak ech sznupou we Sl. Löweneck to widziou ech video, kaj widac nowygo wuasciciyla browaru, kery pie... cosik uo "polskiej tradycji warzenia piwa"...akurat na tym placu... :( Tak pjyrounym ech siy ucieszou, jak ech snod zajta uo starych brauhauzach: www.brauwesen-historisch.de/1945.html Glückauf!
  • :)do galot nie umia wlysc,ale co tam :)
  • Szwager co sam to je za piwo ??? [img]https://schlesien.nwgw.de/foto/albums/userpics/CIMG8284.JPG[/img]
  • Jak mocie lust to sie sam pyknymy taki spiel/gra coby na jakys literki wymiyniac rozne piwka, gorzolki i inksze mixtury kaj som procynta i jyno procynta. A litera zmiyniymy co pora dni. Jo zaczynom A Advokat Amareto Absolwent Amareto Amstel bieer
  • "Niemieccy naukowcy pod przewodnictwem profesora Reinharda Baumanna wynaleźli baterie, które naprawdę zajmują mało miejsca. Ultra- cienkie baterie, które w dodatku można zadrukować. Mniej niż gram, mniej niż milimetr Ważą mniej niż gram, mają mniej niż milimetr grubości. Bateria składa się z kilku warstw: cynkowej anody i manganowej katody, które reagując ze sobą wytwarzają napięcie. Jedna może wytworzyć około 1.5V, ale umieszczenie kilku z nich razem dałoby około 6V. Do ...
  • niyma nic lepszego do picia jak piwo, niych to bydzie piwny wontek:) www.youtube.com/watch?v=dhcun1byFfA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się