piwo

(44 wyniki)
  • Ceny piwa butelkowego CIECHAN w sklepach są różne nawet do 4 zł. - za zwykłe zielone. Gdzie (w którym sklepie) można kupić najtaniej?
  • Jestem naprawde wymagajacy co do piw, ale te dyskontowe piwo z Kauflanda majace 7 volt jest naprawde godne uwagi, dobry power, przy zachowaniu dobrego smaku i jakosci.
  • Widąc, ze nasze piwo ma coraz wieksze zainteresowanie. Tutaj link z rozmowa z prezesem Ciechana. Widać jaka jest jakosc naszego piwa w porownaniu do innych. finanse.wp.pl/kat,104124,title,Polskie-piwa-nawet-sterylizuja,wid,12772924,wiadomosc.html
  • finanse.wp.pl/kat,104128,title,Rewolucja-na-rynku-piwa-jest-bliska,wid,13355396,wiadomosc.html
  • Fajny lokalny produkt, ale dlaczego taki relatywnie drogi??! Okolo 4 zl za butelke to dosc wysoka cena. Co o tym myslicie?
  • Chcialem was poprosic żebyscie wpisywali ceny piwka ciechan w ciechanowie lub okolicy. Ja podam Mławę:sklep "Okowita" na sienkiewicza: -Ciechan wyborny 3,20 -Ciechan miodowe 4,80 -ciechan mocne 3,30 plus kaucja za butelkę . W tym sklepie liczą sobie 0,35 gr.
  • Witam! Wczoraj oglądając program o wlasnie tym piwie dostalem takiego smaka na nie az mnie nosi. Czy wie ktos z was czy w Ciechanowie dostane o piwo?
  • www.browar.biz/piworoku/2010 "..Browar Roku 2010 wg BrowarBizu Po zsumowaniu oddanych głosów dla wszystkich piw w ramach danego browaru, browar z największą liczbą oddanych głosów otrzymuje tytuł "Browar Roku 2010". W tym roku tytuł "Browaru Roku 2010" podobnie jak i w roku poprzednim przypadł browarowi Ciechan z Ciechanowa..."
  • To piwo jest wyśmienite ! Jeszcze dziś idę po całą skrzynkę . Wiem ,że to co napisałem brzmi jak kryptoreklama ,ale to piwo jest naprawdę świetne . Może dlatego mi smakuje ,ponieważ w dzieciństwie zawsze wyobrażałem sobie ,że piwo musi być słodkie skoro dorośli tak bardzo je lubią :) . No i spełniły się moje marzenia z dzieciństwa oczywiście w umiarze .
  • Oczywiście mam na myśli piwo z kija.Dlaczego naszego lokalnego piwa nie możemy sie napić w innych pubach,pijalniach,bądź lokalach gastronomicznych tylko w pubie Ciechan czy latem w ogródku.To chyba powinno być ważne dla Browaru aby swój produkt był w miarę dostępny w mieście i jego okolicach.Po drugie na pewno by na tym zarobili,bo chętnych na nasze piwo z kija znalazłoby się w każdym lokalu,gdzie byłoby dostępne.
  • jak w temacie
  • PIWO(5)

Czy tkoś wie gdzie w Ciechanowie można kupić piwo ,,lwówek książęce" z browaru Lwówek Śląski?
  • Dzień dobry, gdzie u nas w Ciechanowie można sprzedać butelki po piwie w większej ilości ( około 25) butelki różne, po Ciechanie głównie bo mnie suszy dziękuję za rozsądne odpowiedzi
  • Dziś masowe imprezowanie musi odbywać się pod dyktando i patronatem i władz miejskich i browarów. 1/karuzele dla dzieci i wielkie butelki piwa to Ciechanów 4.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA/SpGh75IN_8I/AAAAAAAAAvs/0AQ9qlqGMjU/s1600-h/Obraz+IIi+404.jpg 2/festiwal muzyczny w Płocku 1.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA/SpGdl3FyKvI/AAAAAAAAAvk/9RR06CwlIPs/s1600-h/Obraz+IIi+457.jpg 3/festiwal Woodstok dla wolonatriuszy wośp 4.bp.blogspot.com/_U5oz57mPRKA/SpGh8SFP0dI/AAAAAAAAAv0/IaWHU3gqRqo/s16...
  • Gambrynus Mocny pierwszym piwem w Polsce .Tak ogłosiła Łudzka komisja konkursu Piw Polskich. Wyborne zajęło trzecie miejsce.
  • Jakie piwo najbardziej Wam smakuje?Pozdrawiam.
  • Ostatnio na imprezie kolega mial to wasze piwo...nie pamietam nazwy ale bylo z Ciechanowa.Jeszcze nigdy nie smakowalo mi tak piwo:) Mozecie mi podac nazwe i powiedziec czy gdzies w W-wie mozna je kupic, jesli ktos wie oczywiscie :)
  • Tesali(7)

Witajcie mam pytanie odnośnie Tesali.Jak tam jest?Czy to duży lokal czy jakoś fajnie urządzony?Czy mają tam piwo?
  • Czy to prawda, że dziś, na "biesiadzie" zorganiozwanej przez Gambrynusa zostało zaprezentowane nowe ciechanowskie piwo ?? Słyszałem, że się zwie "Ciechan" i ma być lepsze niż Gambrynus!
  • ciechan(107)

Ciechan to najlepsze piwo w Polsce! Wszędzie je chwalą, tylko nie u nas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się