piwo

(63 wyniki)
  • pisze do Was ponieważ sama nie wiem co o tym myśleć, jestem strasznie zła na koleżankę...może niesłusznie. Czasem spotykamy się na piwie, właściwie jest to bardzo okazjonalnie, po trzecim piwie, już gdzieś ok. 12 w nocy koleżanka przy innych znajomych spoza firmy, postanowiła mi wyznać, że usłyszała, że szef skarży się na mnie. Informacja jak najbardziej potrzebna ale w takich okolicznościach? dodatkowo wiedziała, że następnego dnia wybieram się na wycieczkę z rodziną, była to niedziel...
  • ?
  • Witam! To mój pierwszy post na tym forum. Mam nadzieję, że zechcecie mi pomóc poprzez podzielenie sie opinią. Mam problem, który spędz mi sen z powiek. A tak właściwie tyy mój mąż ma problem. Chodzi o to, ze bardzo uwielbia piwko. Gdybym mu pozwoliŁa piłby codziennie po 2-3. Walczę z nim od kilku lat. Ostatnio udało nam się uzgodnić, że może wwypić tylko w weekend. W piatek, sobotę i niedzielę zalicza 3 lub więcej. Jak zdarzy mu się coś w tygodniu to kosztem weekendu. Dla mnie w...
  • Dlugo myslalam, ze jest to jedna z nielicznych rzeczy, ktora dzieli ludzi na mezczyzn i kobiety - upodobanie i jego brak do powyzszych. Potem doroslam i zrozumialam, ze jest inaczej. Upodobanie do piwa zostawmy. Uprzejmie prosze o wyjasnienie, o co chodzi z pilka nozna. Nie chodzi mi o granie, ale ogladanie. Po co? Dlaczego? Co sie z tego ma? (na roznych plaszczyznach - jakich?) Rispekt, zet
  • Piwo(7)

kilka dni temu szlismy z kumplem ulica.Mijalismy restauracje.......Tuz przy oknie,siedziala para wygladajaca na szczesliwcow forumowych.Zalozylem sie z kolega o piwo ze jeszcze raz przejdziemy i ja tej Barbie puszcze oko.Widzialem gebe tego faceta i mordule tej damy.Puscilem oko do niej.....i natychmiast jego uwaga skoncentrowala sie na niej.......poszlismy na piwo.....do innego lokalu
  • Mam problem.Podoba mi się pewien facet, ja jemu chyba też, bo latem proponował spotkanie ale ja wtedy odmówiłam mu niegrzecznie odpowiadając "nie" i nie podając powodów.Potem jeszcze raz próbował się umówić ale to było w obecności jego kolegi i wtedy również się nie zgodziłam. Teraz bardzo chciałabym poznać go bliżej(znamy się tylko na cześć, rozmawialiśmy parę razy ale były to krótkie grzecznościowe rozmowy) ale nie wiem czy jeśli sama zaproponuje mu piwo, to czy się zgodzi? J jak mogł...
  • Wiele w zyciu znioslam, wiele razy dalam sobie smama rade w ekstremalnych-naprawde- sytuacjach. Sadzilam, ze skoro wtedy dalam rade to i teraz dam.... nic bardziej blednego. Tera zastanawiam sie czy sytuacje z przed prawie 15 lat nie rzutuja na mojej psychice?! Eh.... paradoksanie jestem teraz pedagogiem i ewidentnie pomagam moim uczniom, ale dlaczego sama nie daje sobie rady z moimi problemami? Czuje, ze ich oszukuje, udaje twarda, racjonalnie podchodzaca do zycia kobiete..A tak na dzie...
  • macie takie ulubione kombinacje używek, co was nieodmiennie przysympatyczniają ku odczuwaniu niezobowiązującemu tentegowatości pobliskich tworów Demiurga? tzn., no, że tak osadzają jak ziarno ogrodnik
  • Mokro sie zrobilo i naszła mnie nostalgia... Przez analogię zachciało mi się grzanego piwa pod kopytkiem ;)) W zwiazku z tym rzucam hasło - kto ma ochotę na grzańca pod kopytkiem? Pzdr ciepło Vicca
  • Choc jestem zdecydowanie humanista, zdaje sobie sprawe ze, nie ma sensu sprzeczac sie kto jest lepszy; scislowcy czy humanisci, kazdy jest dobry w swojej dziedzinie, i to zalezy od sutuacji....Ale dlaczego nie?!:) Np; gdy sie spieszysz, i obsluguje cie scislowiec w kawiarni, to zostajesz obsluzony szybko, i bez zbednych pytan. Natomiast gdy jestes w towarzystwie, i na pytanie scislowca; "kawa czy herbata?", jako humanista mowie; "hmmm wiesz, wlasciwie nie wiem na co mam och...
  • od roku jestem w stalym związku, na poczatku bylo cudownie, wydawalo mi sie zepasujemy do siebie jak dwie krople wody, ale ostatnio juz nie jestem tego pewna... Od pol roku chlopak pobuje mnie na sile zmienic, chce zebym sie wogole nie malowala, nie nosila szpilek i bron Boze nie chodzila z przyjaciolkami na pubu (tylko raz w miesiącu). Zanim go poznalam bylam bardzo towarzyska osoba, mam duzo znajomych z ktorymi lubialam spedzac czas. Niestety od pol roku nigdzie nie bylam bo moj...
  • Czy macie swoje ciche sympatie na tym forum, ktore szczegolnie chcielibyscie zobaczyc w realnym swiecie? Kogo chcielibyscie zaprosic na piwo, kogo tylko poczytac czy posłuchac, a z kim pojsc na całosc? Czy jest ktos na kogo wyczekujecie na forum i chce sie wam wtedy zabierac glos? Na czyj nik bije wam szybciej serce? Gdyby tak odpowiedz z uzasadnieniem to by było najlepiej.
  • pisze w nadzieji ze moze ktos mial podobny problem albo wie jak sobie z tym poradzic... otoz sprawa wyglada tak, ze na codzien jestem przecietna dziewczyna, sympatyczna, spokojna, nieco zamknieta w sobie, czasami introwertyczna. jednak w momencie kiedy wychodze na impreze i pije alkohol (nawet male ilosci- ok4 piwa)to zmieniam sie w swoje przeciwienstwo- przede wszystkim staje sie straszliwie wyzywajaca i -jak mi wiadomo z opowiadan- 'kleje sie' do facetow. wyglada to tak jakbym ...
  • Kobiety sa nieprzewidywalne...ja zauwazylem, ze marusia wpada tutaj periodycznie, to moze byc jakies wytlumaczenie jej najazdow na nas...jakies napiecia to musza byc...conie...?
  • Obserwuje: zaczyna sie od jednego dziennie, potem dwa. Trzy. Maz kolezanki doszedl do pieciu-szesciu. Codziennie. Pija tez kobiety. Masowo, z miesiaca na miesiac coraz wiecej. Przez propagowanie picia piwa... rozpily sie warstwy spoleczne ktore dawniej nie pily- inteligencja, kobiety, spokojni, porzadni ludzie. Jestem przerazona!
  • Witam Otóż mamy taki problem. Z natury jestem człowiekiem spokojnym, bardzo wyważonym, małomównym, można powiedzieć że taki trochę introwertyk ze mnie. A jak wypije 3 piwa to osobowość mi się zmienia o 180 stopni. Chciałbym być na trzeźwo taki jak po tych trzech piwach, czyli wylemny, rozmowny a przy tym trzymający poziom. Bo musicie wiedzieć że jak jestem wstawiony to znajomi nie mogą się nadziwić jak mi się pozytywnie charakter zmienia. Normalnie nie daje po sobie poznać że jestem pijany...
  • Milego weekendu, przyjemnych snow
  • naobiecasz i dupa w cof?
  • cognac(4)

sasiad otrzymal od kontrahenta hennessy, wart 160 funtow szkoda pic wymieniamy go jutro na 160 piw krajobrazy tropikalne przyszlosc nie istnieje
  • wyjście na piwo? znamuy się z widzenia, podoba mi się bardzo, pracuje teraz w sklepie u rodziców, jest b.b. sympatyczny. Mam kilka pomysłów, ale powiedzcie co sądzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się