Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      piwo

piwo

(44 wyniki)
    • o co chodzi???? czytam opinie i narzekacie na jakies plastikowe kubki ktore w dodatku sa brudne. I ze piwo jest ochydne? To w ktorym hotelu jest dobre, skoro w kazdym podaja pewnie to samo piwo. A mozna wwiezc swoje piwko?? Do Tunezji Nam się udalo bez problemu. Mam nadzieje ze przezyje tydzien w HLB :) pozdrawiam
    • Miałem okazję degustować egipskie piwa. Wszystkie trzy gatunki dostępne w naszym hotelu - Stella, Sahara i Luksor były smaczne i orzeźwiające. Jasne i rześkie, niskoalkoholowe (dwa pierwsze 4%) Mnie najbardziej smakował Luksor - najmniej słodki, nawet wytrwany, ale nie tak jak np. nasz Lech i nieco mocniejszy (5%). Z czystym sumieniem polecam! Dobrze, że nie jestem wyznawcą wiary Mahometa. Lepsze chłodne piwko z pianką niż... prawo do posiadania czterech żon. Z jedną czasem trudno...
    • Czesc Jakie sa obecnie ceny piwa i drinkow w hotelach 4* i 5* w Hurghadzie? Nie wiem ile wziasc ze soba kasy na te przyjemnosci....
    • Witam, w Sharm el Sheik jest w sprzedaży, a w Hurghadzie? Jakoś nigdzie nie widziałam poza sklepami wolnocłowymi. pozdrawiam habibi
    • Bo ja urlopu nie przezyje. Lubie chodzic od kiosku do kiosku i sobie popijac. GDzie i za ile?
    • zeby było tanio i przyjemnie, nie przepłacając w hotelach, najchetniej dahar, np okolice empire, lub sakkala? jakas knajpka fajna moze??? polecicie cos? moze ktos trafił na fajne miejsce?
    • Bardzo chętnie wypiłbym kilka piwek dziennie nie przepłacając w hotelu.czy istnieje jakiś magiczny sklep w którym można sie zaopatrzyć na normalnych zasadach w alkohol.Lecę do Hurghandy.Ratujcie!
    • wpisujcie ceny od fastfoodów po knajpki z potrawami lokalnymi , ciekawią mnie również ceny drinków i piwa i sziszy na mieście.Zarówno Hurghada jak i Sharm.
    • Jakie sa napoje w egipcie?i jakie ceny za ciastka arbuzy słodycze itd prosze o info
    • Dawno mnie tu nie było. I nie będzie. Ale dzisiaj akurat zrobilem sobie wolna sobotę i przejrzałem wątki z conajmniej 2 tygodni. Hm...kurcze,nie wiem jak to nazwać. Zacznę może tak.Na forum wszedłem pierwszy raz z 3-4 lata temu i byłem dosyć czynnym uczestnikiem.Wtedy forum nie miało swojego "społecznego" opiekuna.Był admin.Jak sie komuś post nie podobał ,wtedy klikało się na kosz i ...o dziwo...admin reagował.Czemu teraz nie reaguje.Bo ma "społecznego" opiekuna no i...może sie...
    • czy ktos z was byl w palma de mirette **** bo o *** jest sporo na forum. i jeszcze jedno,jak to jest z tym piwem w sklepach (nie wolnoclowych) czy mozna w hurghadzie kupic stelle w normalnym sklepie a nie tylko w hotelach i knajpach ?pozdr
    • WITAM CZY KTOś Z WAS BYł NA DISCO W SHARMIE? JAKIE Są CENY WEJśCIóWEK NP DO "PASHY" I ILE NP KOSZTUJE PIWO ? ZADAJE TE PYTANIA BO MUSZę WYLICZYć SOBIE ILE KASY POWINNAM WZIąć ZE SOBą NA TYGODNIOWY WYJAZD POZDRAWIAM AGA
    • jakie drinki w sharm na plaży ( szerokiej ) dają najlepsze ??? i najmocniejsze ??
    • Witajcie Pierwszy raz wybieram się do Egiptu. Podpowiedzcie, czym tam płacić , ile i jakiej waluty zabrać na 7 dni Ile kosztują sporty wodne a ile napoje np :butelka piwa, coca coli, filiżanka kawy. Dzięki z góry
    • Pytanko. Jadąc do Hurhady co prawda mam pakiet ALL, ale jednak myśle że może nie sprostać moim wymaganiom alkoholowym. Gdzie sie zaopatrzyć w małe conieco? Warszawa czy tam, na miejscu. Ile moge wwieźć ze sobą a ile przywieźć z powrotem? Jak z dostępnością do pwka i innych trunków???
    • W jakich pokojach kwaterują gości z Ecco Holiday w hotelu Palma de Mirette, czy z widokiem na morze czy na basen czy jeszcze na cos innego?? I jakie programy polskie są w tv? (a Viva lub Mtv jest)? Jakie są ceny piwa w hotelu?? Czy przy plaży hotelowej jest jakaś rafa koralowa ? Czy można korzystac z plazy hotelu Sunrise El Palacio? Z góry dziekuje za opdowiedzi
    • Poszukuję osób, które podczas tygodniowego pobytu w Egipcie nic nie robiły, tzn. nie zwiedzały Luksoru i Kairu (ani niczego), nie nurkowały, nie jeździły czterokołowcami po pustyni, a tylko opalały się, piły piwo i wieczorem szły na dyskotekę (zmęczony jakis jestem po prostu). Tak własnie zamierzam spędzić tydzień w Egipcie i proszę o informacje, czy w Egipcie da się taki model wypoczynku zastosować, tzn. czy jest wystarczająco ciepło, niekrepująco i imprezowo. Będę wdzięczny za o...
    • Bardzo proszę o ceny jakie panują obecnie w egipcie takich artykułów jak papierosy, piwo i inne napoje, obiady w restauracjach czyli wszystko co ma wspólnego z pierwszą potrzebą :) Czytałem posty ale prosiłbym o szczegóły. Z góry dziękuje i pozdrawiam
    • Alkohol(4)

Jak w Egipcie jest z alkoholem? czy to prawda, ze najlepiej wszystko ciagnac z Polski? Ile kosztuje piwo, wino w hotelu? Czy jest wszedzie dostepne? Ile mozna kupic w sklepie z alkoholem? (wiem, ze wbijaja to w paszport).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się