Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      piwo

piwo

(51 wyników)
    • no właśnie dużo czy mało tydzień w tydzień, mało czy dużo bo chyba się czepia? to TYLKO 2 dziennie, a może to za mało, albo w sam raz. I jaka ilość alkoholu jest w sam raz? to co sonda? [sonda=12 piw tygodniowo ] [*]za dużo [*]za mało [*]w sam raz [/sonda]
    • jak byscie sie zachowaly na moim miejscu, co mam zrobic.mąż wczoraj wieczorem mial wypic dwa piwka, no wypil trzy.zostalo jescze jedno. mowilam zeby wiecej nie pil bo rano jedzie do pracy.ja poszlam spac.dzis przyszlam z pracy i zobaczylam ze puszka po piwie jest niedomknieta, cos mnie ruszylo, sprobowalam a tam byla woda.perfidnie mnie oszukal.zamurowalo mnie.
    • Piwo(16)

Czy jak ktoś- dajmy na to mój chłop wypija 2 piwa CODZIENNIE (no prawie) po pracy to już chyba coś nie tak?
    • o ile odróżniam jasne od ciemnego, to za hiny nie wiem o co chodzi z tym pełnym. że niby butelka/puszka pełna czy jak? oświeci mię ktoś?
    • szukam butów na motor :) kurtkę i spodnie już nabyłam :D
    • np.specjal, tatra, mój mąż powiedział że korona z głowy by mi nie spadła gdybym napiła się takiego piwa, ale ja nie mogę, no chyba że raz na jakiś czas z sokiem malinowym, tak to tylko redds i desperado, a wy pijecie takie piwa?
    • wyborcza.biz/biznes/1,100896,8637739,Piwo_zdrozeje__Swiatowy_gigant_ostrzega__notujac_slabe.html i jak tu teraz żyć??
    • Pytam też Was, bo tu widzę ruch spory. Piwo 0,65 wypite jakąś godzinę temu. Zareaguje jakoś niekorzystnie z polopiryną albo gripexem?
    • A raczej z pszenicy. Kupiłam dziś. Fuj...... Nigdy więcej. Jak dla mnie - nie da się tego pić. Nie smakuje mi kompletnie. Piłyście? Smakuje wam?
    • No właśnie? Zastanawiam się czy nie wylać, bo stoi jakieś dwa dni :D
    • ??? czy któraś z Was testowała? jak to smakuje?
    • ??
    • matko kochana!!! moj maz sie nawrocił!!! nie wiem czy dziekowac cy nie zapeszac- ale przyszedl do domu z .........piwem:) to odpowiedz na moj prezent z przedwczoraj [dostal ode mnie sok imbirowy;)] i teraz siedzimy ogladamy axn[fak,fak, fak] i on saczy tego browara...a za kazdym lykeim taki przystojniejszy sie robi..a to on pije nie ja:) az milo popatrzec jak buc i sztywniak zamienia sie w normalnego goscia;)
    • Do piekarnika. Kurde, cos mi sie chyba z głowa dzieje;) Ile taki kurak ma tam siedziec? Z godzine i 15 minut czy więcej?? Ale w domu pachnie!!
    • Wczoraj piłam piwo Desperados, i jak na razie uważam że nie ma lepszego, a jakie wy piwka lubicie:)
    • czy myślicie że jak ktoś codziennie pije wieczorem piwo tak dla odprężenia to jest to alkoholizm?
    • change.menelgame.pl/change_please/7721896/ dzięki miłościwe panie :-*
    • i ze mną cienko. Czemu ta klawiatura taka mała? Miałam ciężki tydzień- trza odreagować. UFF jak mi wspaniale- lecę bo chcę.... :P
    • jaki jest każdy wie ale jeżeli chcecie zobaczyć te nietypowe zerknijcie tutaj www.widelec.pl/widelec/1,99795,6963411,6_oryginalnych_otwieraczy_do_piwa.html mój fawotyt to ten pierwszy
    • No dobra naciągaczki jedne - niech będzie że stawiam wkupne pół litra :) na zagryzkę smalec z ogórkiem kiszonym ;) sama robiłam :) A teraz odpowiem na zadane pytania , jak szefowa kazała :P 1. czy masz bidet? - nie 2. czy masz kochanka/ów? - nie 3. czy golisz grażynkę? - a kto to grażynka ? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? - ostatnio bez kija nie podchodź ... 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? - pingwiny z madagaskaru 6. jak ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się