pls

(4 wyniki)
  • Biore regulon od 2 lat.Generalnie czuje sie ok. Moze toche przytylam, jakies 2 kilo, ale ogolnie dobrze sie czulam. Moim problemem jest brak ochoty na sex. Ja chyba mam ujemne libido! Jak sie czujecie pod tym wzgledem biorac pigulki antykoncepcyjne? Ja boje sie zmian, po dlugo meczylam sie z wyborem, wiec teraz nie bardzo chce zmieniac, ale libido mam ujemne, wiec juz nie wem co robic. Co Wy na to? Bardzo prosze o podpowiedzi i odpowiedzi.
  • moze ktoras z was wie jaki sklad i ile dokladnie estradiolu i progestagenu maja Yasmine, Jeanine, Valette - podobno nowosc na rynku dajcie znac pls
  • I znów znany wszystkim temat kłykcinek... Potrzebuje porady osób, ktore stosowany płyn Condyline. Ja już wiem, że mam HPV typ6 i typ31, i niestety pojawiły sie kłykcinki, na szczęście tylko 2, ale juz kupiłam płyn i proszę o radę. Czy stosowaliście, jak często i czy były jakieś podrażnienia. Co prawda mam instrukcje obslugi, ale nie ma jak dowiedzieć się od osób bezpośrednio stosujących. Dodatkowo łykam groprinosin, więc mam nadzieję, ze wszystko zadziała na czas. Bardzo proszę o ...
  • wlasnie odebralam wyniki z posiewu, uprzejmie prosze o wytłumaczenie co jest ze mna nie tak: Material;kanał szyjki macicy+beztlenowo 1 badanie w kierunku trichomonas vaginalis -ujemne 2 flora fizjologiczna obecna 3 flory bakteryjnej patogennej i grzybow drożdzopodobnych w warunkach tlenowych nie wyhodowano Organizmy: Prevotella spp wzrost skapy Przeczytalam w internecie, ze jest to bakteria.czy ktoras z Pan moglaby mi wyltumaczyc cos wiecej na ten temat? czy jest to grozna bakter...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się