pls

(3 wyniki)
  • Co kupic dziewcznce ok 1.5 roku. Jaki prezent? tylko medalik( ?) ile to kosztuje,inna birzuteria? Pieniądze(?) Wplałbym coś fajnego na pamiatkę ale co(?) Kiedyś były książeczki mieszkaniowe, jest coś teraz jakaś lokata, proszę o pomoc serdecznie pozdraiwma
  • Witam, moze i nie na odpowiednim forum ale mam problem, prosze doradzcie jaki wozek parasolke dla malucha? mam zwykła spacerowke ale misiek juz biega a stary wozek zajmuje nam caly bagaznik w samochcodzie. wiem ze istotne jest sprawa wjezdzania na kraweznik (to fweler wiekszosci) wiec moze jakies sprawdzone modele bardzo dziekuje za pomoc, pozdrawiam mama bartoszka
  • Witajcie. Może to głupie, ale uważam, że moja 15-to miesięczna córcia śpi za dużo. Przesypia od ok. 20,21 do 7 rano a potem od 10-12 i od około 15-17, czyli w dzień dwa razy po 2 godz. Poza tym jest bardzo ruchliwym i żywym dzieckiem, nie jest ospała ani nic takiego. Normalne, zdrowe dziecko. A jednak się martwię. Czy spi za dużo??? Proszę o wszelkie sugestie. Dziękuję i pozdrawiam. Ala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się