pls

(3 wyniki)
  • Czytam posty o chustach i się gubię. Dlatego mam prośbę o pomoc w wyborze. Jestem mamą 4 tyg maleństwa które waży już 5 kg. Mamy tez w domku starszą siostre (4 lata) wiec bardzo zależy mi na wolnych rękach. Jaką chustę wybrać by była bezpieczna i odpowiednia na lato? Z góry dziekuję
  • witam jestem tu nowa od kilku dni mam chuste.pl i jak tylko wloze do niej malego to jest taki wrzask ze hej liczylam na to ze bedzie niebianski spokoj mlody ma 6 tygodni i za chiny ludowe nie chce w chuscie wydaje mi sie ze ma taka nienaturalna pozycje moze go cos boli??? no juz nie mam pomysla wkladam go kilka chwil ciszy a potem dziki wrzask zastanawiam sie nad kupnem hoppa no ale jak tu jest taka reakcja to nie wiem czy kupowac ktoras tak miala ze w chuscie.pl byl wrzask a ...
  • pomozcie prosze - jakiego kremu z filtrem uzywalyscie dla dziecka w wieku 2-3 miesiace? bo takie upaly , a dzieckowi nogi z chusty wystaja... szkoda mi malej w gacie ubierac, tylko obwiazuje te nogi troche ogonami chusty i chodzimy z parasolka - ale wydaje mi sie wciaz ze to malo na te tropiki zapytalam dzis pani w aptece ale spojrzala na mnie z wyzszoscia i poinformowala ze dziecko przed 6 mcem w ogole nie wystawiac na slonce i ze nie ma kremow dla takich maluchow. No przeciez ja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się