pls

(4 wyniki)
  • Czytalam pare entuzjastycznych opinii na amerykanskich forach i jestem sklonna zamowic w ciemno, poki jest na Trusawce, a Ambre Sultan nie ma ;( H.
  • Witam. moja siostra ma jazdę na zapachy pachnące bzem, mi osobiście nic się nie kojarzy i nie potrafię pomóc jej nosowi. Ufam, że podrzucicie jakieś nazwy... pls o pomoc:) pozdrawiam
  • W zasadzie używałam do tej pory tylko pamplelune, w sezonie letnim lubie escady tropical punch i inne, teraz kupiłam Hermesa ogródek nilowy ale to nie jest to:(( Ładbnie mi się rozwijał ale po 2 dniach zmęczył. Poradzcie mi co mam obwąchać, musi być ciut słodsze od ogródka, ale w podobnej świeżej nucie jak pamplelune, cytrusowe jak najbardziej ale nie tak słodkie jak escady sezonowe. Zagubiłam sie i nie mam czym poprawic sobie zimowego ponurego nastroju:(( Dziękuję Wam bardzo:)
  • Moze macie jakis pomysl propozycje na moja zagwostke...starsza pani, po siedemdziesiatce ale wygladajaca na piedziesiatke- bardzo aktywna, energiczna i ciepla..postanawia zmienic swoja ukochana Chanel 19 ktora uzywala bardzo dlugo (ponad trzydziesci lat:) na cos innego...czy macie moze jakies propozycje od czego mogla by zaczac, co ewentualnie wachac i probowac czego szukac i w jakim isc kierunku..:) pani nie lubi slodkich zapachow i sytacja ma miejsce za oceanem- jezeli to robi j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się