pls

(6 wyników)
  • Dziewczyny, od paru miesięcy staram się o dziecko. Cykle regularne wg mojej ginki, w ciągu ostatnich 6 mcy wahające się - 23, 27, 28, 29 i 30 dni. Miesiączki miałam skąpe (wystarczały wkładki), brązowe i suche. Wg ginki ok. Ostatnie 3 okresy trochę bardziej "okresowe", zaczynały się od plamień brązowych i potem normalne. Badania - progesteron, estradiol, TSH, FT, prolaktyna, wszystko idealne. Ból @ tylko po pierwszym dniu, w drugim, potem już nie. Przedostatni okres zaczął się od dużej...
  • testy owu pozytywne - 14 dc, szczytowy dzien sluzu - 14 dc, a wykres - link pod spodem - mówi że owu była 17 dc :( i komu wierzyć? www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2007-02-01
  • Witam, mam malutki dylemat: wczoraj była u gin i moj pęcherzyk ma 16mm, jutro idę na kolejny i zobaczymy czy juz pękł czy nie. Pytałam gina kiedy najlepiej się seksić, więc powiedział że właściwie od wczoraj mam dni płone. Wczoraj był seksik i nie wiem teraz czy poczekac do jutra czy lepiej dzisiaj też zadziałać? Może tak codziennie w tym okresie kołoowulacyjnym cały czas?tzn co dzien? jak myślicie? dziękuję bardzo za odp :)
  • Ostatnia @ 14.11. Jestem w ciązy - tak mówi i hcg i usg, które wykazało pęcherzyk (ale jeszcze nie zarodek - ponoc bylo za wcześnie, byl to 37dc.) Przez ostatnie pare dni pobolewal mnie brzuch tak jak przed @ ale wczoraj i dzis bólów juz nie ma. Zaczęły mnie za to boleć piersi, ale poza tym nie wiele czuję. Nie mam też żadnego krwawienia/plamienia. Napiszcie proszę, czy to ze niczego nie czuje to dobry znak.. Czy jest mozliwe zeby zarodek przestal sie rozwijac a jesli tak to z jak...
  • Dziewczyny, prosze Was o rekomendacje lekarzy ginekologó (najlepiej ginekologów- położników) z Centrum Medycznego LIM w W-wie. Byłąm u dwóch przypadkowych i potraktowali mnie dość "przedmiotowo" a nie o to chodzi - to mój 7-8 cykl starań i potrzebuję lekarza, który poświęci mi trochę uwagi, a w przyszłości (ma nadzieję bliskiej:) poprowadzi ciążę... Proszę - może macie dobre doświadczenia? pozdrawiam kate
  • Witam dziewczyny, pls o rade czy moje objawy to moze byc ciąża??? Ostatnia @ miałam 29 maja potem doszło do ... 9 i 11 czerwca, teraz od ok 13, 14 czerwca boli mnie brzuch momentami tak jakbym miała dostac @, to taki ciągnacy ból, na dodatek mam stale uczucie mokra (teraz śluz zrobiła sie białawy i jest go dużo). Pls o jakakolwiek odp. - najgorsze jest to ze nie wiem kiedy dostane teraz @ bo ostatni cykl był wyjatkowo krótki trwał 24 dni a 2 poprzednie po 29, jeszcze wczesniej było różn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się