pls

(3 wyniki)
  • Jeszcze w Polsce ale szykująca się do emigracji (myślę o Szkocji) - pytanie do pracujących w Hotelach mam, proszę o informacje: - czy tam gdzie pracujecie są stanowiska takie jak PA to Manager, Manager Assistant, Assistant to Finanial Manager, Assistant to Finacial Controller? - wiecie mniej/więcej jakie to pensje? - czy realnym jest myśleć że zatrudnią Polkę? (lat 52) co myślicie? Wdzięczna bedę za Wasze opinie i informacje. Bozia wynagrodzi :) Pozdrawiam!
  • Poleccie prosze jakiegos zaufanego fryzjera/ke bo mam wrazenie ze ci lokalni jakies dziwne szkoly konczyli... Raczej nie mam problemow z dogadaniem sie ale nigdy efekt nie jest taki jaki chcialem. Wolalbym isc do porzadnego polskiego fryzjera:) dzieki tom
  • Jutro mam spotkanie w sprawie nadanie NIN. Mam przynie plik dokumentow, m.in. 'Schedule D Taxation form'. Co to jest? To mam sam przygotowac, czy dostac z jakiegos urzedu (np. HM Revenue)? Pomozcie, pls. Przez takie glupstwo moge nie dostac tego numeru. To dla mnie wazne, zarejestrowalem sie jako self-employed. Co to jest ten 'Schedule D Taxation form'?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się