pls

(7 wyników)
  • co pasuje do tej sukienki, kwiaty, bukiet, bizuteria, pomozcie, www.weddingchannel.pl/galerie/2007pronovias/20.jpg
  • www.fotosik.pl/uniAdd.php?tmp_sid=d68e54e6a04bf1948ba2c5b2222fc35d
  • oto kieca: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/beae166220d2a161.html zlozona z dwoch modeli wiec kiepska jakosc zdjecia. i teraz pytanie: jakie kwiaty do niej? mysle szukam i nic znalezc nie moge, wszystko mi sie gryzie z gory dzieki za pomoc
  • Jak w temacie.tak wyszło,że nie mamy już dj-a na 05/08/05,a bez niego wesela niet.Może macie namiary na jakiegoś miłego dj-a,który chciałby poprzygrywać naszym gościom,ale bez zabaw,"gorzko...",itp-raczej rockowo niż dyskotekowo? Cały czas siedzę w W-wie więc nie łatwo mi eksplorować wschodnie tereny,może liczne na forum białostoczanki pomogą?
  • Przeszperałam kilka stron, ale "nic nie zaskoczyło" :( Na dodatek w ostatniej chwili dalam sie przeblagac na blogoslawienstwo w domku u rodzicow wiec musialam zmienic fryzjera na in cognito.... W srode probuje sie wcisnac na probne uczesanie i chcialabym druknac jakies fotki, zeby ten ktos/ktosia wiedzial czego chce.. Mam dluuugie wlosy (prawie do pasa), ciemny kasztan, teoretycznie proste, ale nie idealnie, są podatne na loczki i takie tam. Karnacja ciemna, typ urody określany cz...
  • suknia to: suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=ladera&nr=1 a moje typy butów to: www.shoes.com/product.asp?p=5037675&variant_id=EC1035688 www.shoes.com/product.asp?p=5038082&variant_id=EC1036631 www.bellissimabridalshoes.com/product/016021.shtml www.bellissimabridalshoes.com/product/017751.shtml www.bellissimabridalshoes.com/product/017754.shtml i co myślicie? z góry dziękuję za pomoc :-)
  • wiem, że wątków z tym związanych było sporo, chciałabym jednak żebyście poleciły mi pyszny tort ze sprawdzonej cukierni ale taki które same widziałyście i przede wszystkim próbowałyście :-) z góry dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się