po operacji

(4 wyniki)
  • Witam wszystkich. Mam nadzieję że zechcecie się tu wypowiedzieć na temat stanu waszego zdrowia po operacji tzn. czy jest lepiej, czy gorzej, czy macie jakieś ataki, czy jest ich więcej, czy mniej, a może wcale ich już nie macie i jesteście zdrowi, czy wystąpiły jakieś powikłania. Pozdrawiam
  • Chciałabym wiedzieć jak wygląda to badanie, ile trwa, jak się człowiek w trakcie i po badaniu czuje, czy jest jakieś ryzyko tego badania?
  • Witam wszystkich. W WP pojawił się artykuł, że pies potrafi przeczuć że epi nadchodzi. Czy ktoś ma psa, który faktycznie tak zareagował:przeczuł epi i jak to "oznajmił". Proszę o poważne potraktowanie pytania, bliska mi osoba jest chora na epi i jeśli to prawda, może warto polecić kupno psa...a może inne zwierzęta też mają "aurę" ?Jeśli ktoś ma doświadczenia, proszę, wypowiedzcie się. Niżej cytuję fragment artykułu z WP. (...) Badaczka potwierdziła, że właściele zwierząt zazwyczaj...
  • Dzień dobry, jestem tu pierwszy raz, mam 34 lata i podejrzenie padaczki, tak wynika z eeg i z dwóch lekkich ataktów jakie miałam, chciałabym to ustalic u warszawskiego lekarza i zacząć się leczyć, czy z tego można się wyleczyć? czy należy jakoś szczególnie na coś uważać czegoś unikać- poradzcie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się