po operacji

(6 wyników)
  • Drogie "prolaktynki" Leczyłam sie na hyperprolaktynemie prawie 5 lat. W sierpniu 2004 roku poddałam sie operacji mikrogruczolaka przysadki, gdyż to on był przyczyną podwyższonego poziomu prolaktyny. Owszem leczyłam sie, na początku brałam Bromergon (ale bardzo krótko, źle go tolerowałam), potem prze dwa lata (z krótkim przerwami na kontrole prolaktyny) brałam Parlodel (czułam sie po nim lepiej niz po Bromergonie, ale mogłam go brac tylko w ograniczonych dawkach 1x dziennie gdyż w...
  • dowiedzieliśmy się o tym niedawno, że mój mąż to ma. Okazało się ze to ma ogromny wplyw na plodnosc mezczyzny!!! byc moze czeka go operacja, po ktorej tez nie ma 100% pewnosci ze plemniczki wroca do normy.wszystko okaze sie po badaniu nasienia... czy ktos moze cos napisac na ten temat? moze sam sie zetknal z tym? moj maz juz sie przekreslil jako ojca...
  • ..można zacząć się starać, przy założeniu ze @ nadeszła zaraz po operacji?(i była to @ a nie krwawienie pooperacyjne) Moim zdaniem lepiej poczekac do nastepnego cyklu, ale może ktoraś z was zaczela od razu????
  • wczoraj miał rozmiar 42x28... jeśli czwartkowa inseminacja (druga) nie przyniesie pozytywnego efektu, czeka mnie operacja i cały rok przerwy w staraniach... czuję ból i żal do życia...
  • Czy ktoś z Was miał robiony zabieg usuwania żylaka powrózka nasiennego? Jak to wygląda? Czy wiecie jak często jest to przyczyną niepłodności u mężczyzn? Mój mąż prawdopodobnie będzie miał ten zabieg i okropnie się boi, nie znosi szpitali i lekarzy. Jak go podtrzymać na duchu, żeby nie uciekł? Będę ogromnie wdzięczna za informacje.
  • Bardzo proszę o kontakt lub wszelkie informacje na temat operacji usuwania guzów (torbieli) z jajników. Czeka mnie to w styczniu i niewiele o tym wiem, interesuje mnie wszystko, przebieg, wszystkie niedogodnosci, i co najważniejsze efekty i możliwość zajścia w ciążę. Dziewczyny, które przez to przechodziły, bardzo proszę odezwijcie sie tutaj lub na priv. (giza@gazeta.pl) Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się