Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      po operacji

po operacji

(5 wyników)
    • Mam bardzo poważny problem z opieką medyczną dla mojej mamy po operacji kolostomii. Mama miała zabieg 3 tygodnie temu w sobotę,w środę już została wypisana do domu z drenem w brzuchu, nie miała i nadal nie ma siły nawet stanąć na chwilę na nogi. Telefon ze szpitala żeby do 14-tej godziny odebrać mamę. Jak przyjechałem, zobaczyłem w jakim jest stanie to myślałem że to jakiś żart. Od pani pielęgniarki dostałem szybką instrukcje jak zmieniać woreczki i zmieniać opatrunki i dowidzenia. I zmieniał...
    • Bardzo proszę o fachową poradę. Jestem 2 tygodnie po usunięciu dyku C5-C6 ze stabilizacją cage'm. Jak gdzie powinna przebiegać moja rehabilitacja?
    • Miałam operację (usunięcie guzka, chirurgia sutka). Lekarz - trochę dziwny i niekomunikatywny (taki "przaśny"), ale na zabieg skierował mnie natychmiastowo po "państwowej" wizycie. Szwy wyglądają ładnie (nawet jak na miejsce, w którym zostały zrobione). Za dwa tygodnie zdjęcie szwów i kontrola u lekarza, który zabieg przeprowadzał. Rzecz się dzieje w Warszawie. Czy przyjęte są jakieś okolicznościowe prezenty? Poradźcie proszę.
    • Bardzo proszę o pomoc. Od kilku tygodni (po operacji) zaczęły mi bardzo wypadać włosy. Proszę o jakąś poradę co robić.
    • "Chorą na raka piersi Barbarę Lachowską wypisano wcześniej z oddziału onkologii za to, że po operacji zapaliła papierosa na szpitalnym podwórku.": wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5020721.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się