Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      po operacji

po operacji

(6 wyników)
    • Chodzi mi o pana opisanego w poniższym wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,19760,86911036,86911036,Homeowrazliwiec_co_musi_wiedziec_.html Leży mi tu po operacji i jęczy. Ja mam w domu arnicę 15ch. Jak sądzicie, czy dużo ryzykuję, jak podam mu ją z wody?
    • Witam szanowne grono znawców! Za tydzień mam operację usunięcia mięśniaka macicy. W jaki sposób mogłabym się wspomóc Arnica montana CH 30 i CH 200? ( takie akurat mam ). Dziękuję za odpowiedź, liczę, że szybką, bo podobno trzeba zacząć stosować kilka dni przed zabiegiem :)
    • Witajcie, mimo urlopu ekspertów znowu mam małe pytanko i licze na Waszą pomoc. Moja ciocia( trochę po 50-tce) miała 2 tygodnie temu zabieg. Wycinali jej narośl-guz umiejscowiony na prawym policzku, zaraz przy uchu. Było to okrągłe, duże paskudztwo, wielkości brzoskwini, małego jabłka, nie złośliwe na szczęscie. Teraz nie "pracują" jej jeszcze dobrze nerwy twarzy, buzię ma lekko wykrzywiona, została tez dziura po guzie. Ciocia jest ogólnie osłabiona po operacji, w szpitalu nie zrob...
    • Witam, jestem po resekcji migdałów, łeb mi urywa ;-))) i źle mi się myśli... dlatego proszę o poradę, jak teraz (piąta doba po zabiegu) dawkować sobie leki, coby "mniej bolało". Nie krwawię (arnika) i wszystko idzie ku lepszemu, ale to "łykanie żyletek" przy każdym przełknięciu umęczyło mnie okrutnie... Mam: - arnika 30 CH - arnika 200 CH - calendula 30 CH - hypericum 200 CH Chodzi mi o dokładną ilość granulek i częstotliwość... z góry dziękuję szanownemu gronu homeoznawców o...
    • Chłopak jest umówiony na operację, ale umiera z przerażenia ;) Pytanie 1: sprawa na pewno jest poważna i na pewno najlepiej by było gdyby chłopaka poprowadził homeopata, ale chłopak jest ze wsi i na wizytę w wielkim mieście nie ma szans. Czy można mu pomóc kulkami? był tu jeden wątek zarchiwizowany, ale temat ciekawie się zaczął i zaraz skończył, bo osoby które miały coś ciekawego do powiedzenia nie wiadomo dlaczego przeniosły swoje porady i dyskusje na priva pozbawiając takich jak ja ...
    • Witam. Pragnę pomóc mojej koleżance dojść do siebie po operacji. Przydarzyła jej się ciąża pozamaciczna i jest przygotowywana do operacji (jutro lub pojutrze). Doczytałam że Arnica jest pomocna w urazach. Nawet noszę w torebce 30CH. Ale nie wiem w jakiej potencji jej podać i kiedy.Proszę o podpowiedź w tej sprawie. A przy okazji może ktoś jest zorientowany jakie konsekwencje niesie ze sobą podwiązanie jajowodów, poza brakiem płodności.Bo koleżanka jest po 2 porodach cesarką i tera...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się