Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      po sterylce

po sterylce

(8 wyników)
    • Jak to u Was było? Zaobserwowaliście jakieś zmainy u Waszych kotek po zabiegu?Jeśli tak to na lepsze czy.... raczej nie :)
    • kotka po sterylce już dobre pół roku co najmniej. już drugi tydzień zachowuje się jakby miała ruję. co prawda jest w domu też kocur, ale jest po kastracji. powinno im już chyba przejść?? są razem już koło miesiąca, kotka wcześniej nie była u nas długo (z tydzień, dwa). iśc od weta...? to ogromny stres dla niej, a dopiero co zaczęła się normalnie zachowywać.... help :(
    • Jutro sunia idzie na sterylizację. Powiedźcie proszę ze swojego doświadczenia czego mogę się spodziewać, tzn. jak długo będzie dochodziła do siebie? jak się nią opiekować? jak zabezpieczyć szef przed lizaniem? itp. Moja suczka jest psem podwórkowym i w domu jej nie utrzymam. Przygotowałam jej posłanie w ciepłym garażu bo do budy to raczej nie wlezie. Chyba będzie jej tam dobrze...
    • Moja kitka jest 4 dzień po sterylce.I choć już chyba czuje się dobrze to ta która byłą psotką teraz prawie cały dzień spi , wstaje by zjesć, pochodzić sobie ewentualne, poprzytulać się i znowu idzie spac. Nie szaleje, nie wariuje, ja jej nie poznaję. Czy jej to minie, ten okres ciszy, czy tak już bedzie, jak to było z waszymi kotkami po zabiegu?
    • miala ja 2 miesiace temu, ma 5 lat, w zasadzie to prawda, charakter sie nei zmienil ale jest bardziej niespokojna i agresywna, zaczela gryzc nas i walczyc z kocurami, dziwne, zastanawiam sie czy koty uwazaja ja za kocura czy zwierze bezplciowe (pewnie nie ma zapachu), przychodzi tu jej byly adorator i niedoszly ojciec jej dziecka, zastanawiające co on o niej mysli.
    • nowa kanapa stała czysta tylko tydzień...od trzech tygodni moja kocica leje w jedno miejsce... prałam, psikałam odstraszaczem, perfumami, octem i nic...kanapa smierdzi, a ja sie zastanawiam co robić żeby kotka dała spokój tej kanapie... śmierdzi już na odległość.... pomóżcie, co zrobić? kocicy się nie pozbędę? prędzej kanapy...
    • Za tydzień steryliacja mojej suki collie. I tak się zastanawiam, czego się potem spodziewać w kwestii psychiki psa. Prawdę mówić nie chciałabym żadnych zmian, bo tak jak jest mi odpowiada, ale zabieg jest raczej konieczny. Może odezwą się właściciele sterylizaowanych suczeki opowiedzą coś z własnego doświadczenia. Pozdrawiam noworocznie
    • Mam problem i przede wszystkim jestem zaskoczona. Mam w domu kotke po sterylce. Była steryzlizowana jako dorosła. Ostatnio pod nasz dom przychodzą kocury z okolicy i sikają gdzie popadnie, najgorsze są drzwi, ale nie tylko. Co z tym można zrobić? I dlaczego koty ciągną do sterylizowanej kici??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się