Forum eDziecko Bliźniaki i więcej
ZMIEŃ
      podziwiany

podziwiany

(4 wyniki)
    • Kobietki czytam Wasze posty i podziwiam Was, naprawdę! Macie po dwoje, troje lub czworo dzieci - i sobie radzicie! Ja mam jedno i na drugie się nie mogę zdecydować z/w na finanse. Mam tylko pytanie, czy myślicie czasem lub martwicie się jak zapewnicie dzieciom wakacje, wykształcenie itp. w wieku szkolnym, w wieku nastu lat? Ja się martwię że przy dwójce dzieci właśnie nie dałabym rady im tego zapewnić. Póki są małe to ok, ale potem szkoła, wycieczki itp - na to wszystko trzema kasy. ...
    • Kochane jak wy rade dajecie? Ja mam 5msc córkę i syna 2latka i czasami wymiękam i nerwowo i psychicznie z uśmiechem na twarzy często wymuszonym by dzieci nie spostrzegły jak bardzo mi ciężko i źle z tym, że ani minuty w ciągu dnia nie mam dla siebie, że chodze w koszuli i szlafroku pół dnia, że czasem bałagan, że nie ma gdzie nogi postawic', że mama nieuczesana, zdenerwowana i zaniedbana.... Och ciężko.... Szacunek dla Was Mam bliźniaków i jeszcze więcej:)
    • Powiem Wam w tajemnicy Ze coś się do mnie jakiś czas temu przyczepiła taka myśl, nie realizowałam jej jeszcze wtedy kiedy miałam dużo czasu i nie było dziewczynek. Ale teraz stało się nawet się z tego powodu cieszę, choć dopadają mnie tony wątpliwości. To tak jakby moje serce i rozum ktoś podzielił na połowe i jedna mówiła TAK !!! a druga kobieto co robisz !!!!. Otóż nie napisałam najważnieszego od dziś wraz z mężem uczestniczymy w kursie przygotowującym nas do otworzenia pogotowia rodzin...
    • witam wszystkie mamy wkońcu urodziłam termin miałam na 30 lipca wiec 26 miałam isc do szpitala na cc bo miałam ułozenie posladkowe ale nie wyszlo i 21.07 po wizycie u gina.ok.17 dostałam boli nawet nie podejzewałam ze to moze byc to zabolało 3-4 razy wiec pojechalismy do szpitala aby to sprawdzic o godzinie19.30 byłam na porodowce i stwierdzono 10 cm rozwarcia wiec niebyło mowy o cc bardzo sie balam bo jak rodzic posladki i to jeszcze dwa o 19.56 urodził sie antos waga 2740 52dl bladyne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się