podziwiany

(5 wyników)
  • Witam was od dawna śledzę to forum, przeżywam to co wy, w tym roku miałam 5 rocznicę ślubu, jestem po 3 in vitro wszystkie nie udane, teraz czekam po transferze, nie mam odwagi zrobić bety nie wiem jaki powinien być wynik,a co jak będzie za niski? napiszcie kiedy powinnam dostać miesiączkę? Podziwiam was wszystkie, ja nie mam tyle sił. mocno ściskam i pozdrawiam mari
  • Cześć, jestem pierwszy raz na Waszym forum i spędziłam wiele godzin zeszłej nocy czytając o Waszych zmaganiach, poświęceniach, nadziejach i rozczarowaniach. Podziwiam Was z całego serca. I wstyd mi, że zdarzało mi się nie doceniać tego, co mam. Przeżyłam dwa poronienia, leczyłam się (Niemoczyński)i strasznie cierpiałam. A jednak udało się. Potem przeleżałam dwie trudne ciąże. Miałam dwie cesarki. Teraz mam synka i córeczkę. Karmię piersią. Mąż ma dobrą pracę. Ja mam czas dla dzie...
  • ....wszystkim dziewczynom z tego wątku! podglądam Was i podziwiam naprawdę! Życzę Wam spokojnych świąt, żeby każda z Was zobaczyła swoje upragnione dwie kreski ;o)3 lata temu byłam na tym forum, a teraz mam wspaniałą dwójkę - Wam też tego życzę. pozdrawiam kasialu
  • czytam posty na forum, widzę ile męki, ile nadzieji straconych i ile szczęśćia- za każdym razem kiedy widzę że komuś się udało- cieszę się i pragnę by wszystko było w porządku... Ja również bardzo pragnę dziecka- mój mąż na razie nie.. mam dopiero-lub aż 28 lat, i boję się... już późno, wielokrotnie kochaliśmy się bez zabezpieczeń, okresy regularne choć 3 dniowe, teoretycznie wiem kiedy powinnam mieć owulację, boli mnie wtedy jajnik, mam sluz jak trzeba... okłamuję go- mówię że ju...
  • dziejba(5)

Jak się trzymasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się