Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      podziwiany

podziwiany

(4 wyniki)
    • Nie żebym się chwaliła, ale wyjątkowo udany egzemplarz;) [IMG]http://i36.tinypic.com/e9g5l0.jpg[/IMG]
    • i ja wagowy wącik założe. Podziwiam te kobitki które po ciąży wzieły sie za siebie i schudły nawet 30 kg, ja ciągle nie mogę odnaleźć w sobie tyle silnej woli. Dziewczyny z mojej ulicy z malutkimi dziećmi a takie już laski że hoho . A ja ciągle taka sama, nie chce sie godzić z byciem ciagle grubą ech
    • Jak Wam się podoba Lisza? Duża rzecz;) Ogólnie to podziwiam,że im się chce tak ciągle bywać i wyglądać:> Tak przeglądam czasem Pudla i Kozaczka dla odmóżdżenia;) s1.kozaczek.pl/2012/09/joanna-liszowska-27.jpg s1.kozaczek.pl/2012/09/justyna-steczkowska-27.jpg s1.kozaczek.pl/2012/09/anna-guzik.jpg
    • pracuje w miejscu, w którym bardzo często stykam się z ogromnym nieszczęściem ludzi. Np. malutkie dzieko w stanie przedagonalnym, opieka paliatywna w hospicjum, bez nadzieji a ja siedzę i ryczę:( mimo że pracuje juz jakiś czas i wiele widziałam/czytałam to nadal nie potrafię nieangazowac się emocjonalnie, przezywać. Nawet jak wracam do domu to nadal to w mojej głowie siedzi, myśle o tej krzywdzie ludzi i się zastanawiam dlaczego takie rzeczy maja miejsce? I ne wiem czy tak powin...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się