Forum eDziecko eRodzice Samodzielna mama
ZMIEŃ
      podziwiany

podziwiany

(6 wyników)
    • bardzo podziwiam was ze umialyscie odejsc od mezow,mialyscie tyle sily i odwagi ja nie umiem. jestesmy ze soba od 4 lat a malzenstwem od 2 ale od kad urodzil nam sie synek(10m temu) jest coraz gorzej. Praktycznie sama wychowuje syna, nie mam zadnego wsparcia,zrozumienia, nie pomaga w domu , nawet po sobie nie sprzata. Wiecznie klucimy sie o to samo,jakis czas temu zaprzestalam klutni zaczelam rozmawiac ale i tak to nic nie daje. Maz malo czasu spedza z nami, albo jest w pracy albo zawsz...
    • Zastanwiając się jak walczyć z forumowymi epitetami, brakiem kultury, bezpardonowymi wyzwiskami na forum... Będę popierał tych którzy tego unikają i potrafią nie wciągać się w zajadłości. Więc zmieniam stopkę. I mam nadzieję że tych, co nie będą popierali braku kultury będzie tu jak najwięcej :))))))))) _________________ Bądź jak zegar słoneczny. Odmierzaj tylko pogodne godziny... Podziwiam pozytywnych anetinę, ewik35, mamaice, mag00sia
    • ...niektórzy faceci sa debilami. przepraszam za słowo, ale jak czytam, w jaki sposób utrudniaja wam zycie, to się w głowie nie miesci. nagrywaja na dyktafon, strasza, śledzą, żadaja spowiadania się z tego, co robicie, z kim się spotykacie, nie płacą alimentów itd. Nie wiem, skąd wy bierzecie na to siłę? pewnie dzieci do tego motywują. ja sama jestem szczęśliwą mężatką i (narazie ;)) nie mam zamiaru tego zmieniać, ale moja przyjaciółka ma problem. Jej facet jest bardzo dobrym o...
    • nie chcę!!! Mam już dosyć słuchania tego. Podziwiają mnie... To mi nic nie daje poza - poczuciem bezradności, bezsilności, rozpaczy! Nie mają pojęcia ile mnie to cholerne 'bohaterstwo' i 'siła' kosztują. nic o tym nie wiedzą. nie mają pojęcia...... Bo wiem, że MUSZĘ być taka jak mówią (nie dlatego, że tak mówią, tylko dlatego, żeby trzymać siebie w garści, swoje emocje, żeby zadbać o dziecko, podołać wszsystkim trudnościom dnia codziennego bez NICZYJEJ pomocy, robić KOLEJNY KRO...
    • Wiem, ze sa tu glownie kobiety, same po rozwodzie lub nie..ALE z dziecmi/dzieckiem. ja ma 13 m dziecko. urodzilo sie z gwaltu. nigdy tego nie zglosilam na policje, wstyd mi bylo. sama je wychowuje przy totalnym niezrozumieniu rodziny...ojciec mnie kiedys spytal czy gwalt to prawda czy sobie wymyslilam. nie wiem ale myslalam o zalozeniu formu dla kobiet takich jak ja. jak to zrobic? potrzebuje instrukcji obslugi.wiem, ze nie jestem sama. nie chodzi mi o glosy ..jak mi przykro//racz...
    • Moje słonko padło z butelka kakao w buzi, wiec mam chwilkę dla siebie :) Otóz jak napisałam jestem sama. Dopiero powoli dochodzi do mnie świadomość, że teraz już tak bedzie. Staram się być zorganizowana i skupiona w tym co robię. Wypisuje sobie listy rzeczy do załatwienia w przerwie na lunch takie ta, głupoty - tankowanie benzyny, sparwy urzędowe, kosmetyczka, pralnie, etc. Przestawiłam stół i kupiłam w Obi taki śmieszny kij do samemgo sufitu na doniczki i mam teraz piękny kącik z ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się