Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      podziwiany

podziwiany

(6 wyników)
    • ciekawe czy w tym autobusie doprzesady bedzie mozna osto pojechać po bandzie;)
    • ...bo naprawde jest kochany :-) I kolegow nowych kocham, (dwoch znam juz od paru lat) :-) No i kolezanki mam fajne, wiec je tez kocham :-) No i nasza sekretarke kocham, bo to super osoba :-) No i pana kierowce, ktory mi meble przewozil tez kocham :-) Tylko pani pielegniarki nie kocham bo mi tydzien temu tak krew do badan wstepnych pobrala, ze mam do dzisiaj siniaka :-( -- "Zburzywszy mój pałac nie stawiaj na jego miejscu chałupy i nie każ podziwiać swej wspaniałom...
    • Jesienny podmuch zmrozil me serce, choc i bez tego zdawalo sie soplem... Bezgwiezdna noca wyciagam rece, choc wiem, ze Ciebie nigdy nie dotkne... Samotna jak slimak zwiniety w skorupie lez nie znalazlam w studni rozpaczy. Milosci nie znajde, milosci nie kupie... Coz jeden czlowiek dla innych znaczy??? Przepraszam, ze tak nostalgicznie od samego rana :-( -- "Zburzywszy mój pałac nie stawiaj na jego miejscu chałupy i nie każ podziwiać swej wspaniałomyślności, ż...
    • Jestem ciekawa co myslicie na temat kochanek? Kim one są dla facetów, czy jak mówi kochance ze ją kocha to kłamie? czy zawsze? Ile kobiet jest kochankami? Czekam na wasze opinie
    • oczywiscie koniecznie miła :) w wieku tak do 30 lat i koniecznie noszaca silne okularki (lub szkiełka)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się