poli

(9 wyników)
  • Chodzi mi o coś w tej nucie ale piękniejszego i mocniejszego od mężczyzny. Polo Green jest magiczne - ale może znacie coś podobnego ale jeszcze intensywniejszego, zachowującego dłużej swój zapach....?
  • Cześć, jestem ciekaw waszych opinii na temat tego mocno męskiego zapachu. Czy się wam podoba, czy wam się nie podoba, jakie plusy i minusy... Osobiście odbieram go za bardzo seksowny zapach z wyrazem, tylko trwałość jest chyba kiepska, jest mocny z początku, ale z tego co pamiętam to chyba szybko wietrzeje. Czy się mylę? Nie wydaje się wam zbyt mocny i nachalny? Ładny, nieładny?
  • chyba zaczęli znowu sprowadzać. Cena za 75 ml - 155 zł, za 125 ml - 220 zł. pozdrawiam
  • ponoć jest świeży, ostry i bardzo trwały, znacie go, czy przypomina jakiś inny, znany zapach? a pytam, bo ma być niedługo w promocji w Rossmannie..........
  • Hej, jako ze widze tu towarzystwo obyte w świecie pachnideł to może w sytuacji awaryjnej ktoś mi pomoże. jako że wychodzę z założenia ze facet (czyli coś podobnego do mnie) ma pachnieć a nie kolekcjonować flakony na półce zwykle nie zawracałem sobie głowy perfumeriami. mam w dodatku taką przywarę że nie zmieniam w sumie pachnideł i ładnych kilka lat polegałem na Quasarze (Pozo)i tyle. Teraz słyszałem dużo pozytywów o sanderowej produkcji a ze nie mam gdzie tego poniuchac to moze ktoś ...
  • Truth CK (przypomne, że zapach otrzymał nagrodę Cosmopolitan chyba 2002) oraz Polo Ralfa Laurena (Blue). 2 tygodnie na wykonanie.
  • Prosze mi cos polecic. Swieze i lekkie perfumy meskie.
  • Co sadzicie Panie o tak niesmiertelnych zapachach jak Polo (klasyczne-- uchowaj nas przed Sport) RL lub Gentleman Givenchy? Sa od wielu lat moimi ulubionymi.Z pewnoscia nie polecalbym ich bardzo mlodym mezczyznom--staja sie perfumy lub mezczyzna lekko niewiarygodni.Ale interesuje mnie opinia Pan :) lw
  • macie jakies typy??:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się