poli

(7 wyników)
  • W poblizu Polo Marketu buduje sie jakis pietrowy budynek, wyglada na uslugowy. Wiecie moze co to bedzie? Moze mini centrum handlowe :-) Pozdrawiam
  • Widzialem gdzies dwa tygodnie temu, nieczynny jeszcze, bankomat w Polo, czy ktos moglby mnie oswiecic jakiej to sieci :D ?? Ucieszylby mnie Euronet :)
  • Po załatwieniu sobie jednokierunkowej "prywatnej" ulicy Pod Wierzbami tamtejsi mieszkańcy zrobili sobie z jednego jej dawnego pasa ruchu parking. Samochody stoją rządkiem i piesi są poważnie narażeni na potrącenie przez samochody na tak zwężonej jezdni gdyż muszą poruszać się tą częścią po której odbywa się ruch samochodowy. Dlatego wnioskuję do radnych, rady sałeckiej i osobiście pani sołtys o wystąpienie z wnioskiem o ustanowienie na tej ulicy zakazu parkowania .
  • Czy ktos wie co sie buduje w centrum Osielska, kolo Polo a w zasadzie kolo pizzerii? Kolejny market lub inny sklep szpecacy centrum?
  • doszły do mnie słuchy (i to z solidneg źródła) że w Osielku będzie ZETka, zamiast obecnego Duetu wraz z pojawieniem się konkurencji w postaci Polo zaczybają się zmiany, oby na lepsze dla klijentów
  • Drodzy radni dlaczego niszczycie nam rynek niezamożnym mieszkańcą Gminy Osielsko.Uchwała NR.VIII/72/08 RADY GMINY Z DNIA 28 PAZDZIERNIKA 2008r.(W SPRAWIE OPŁATY TARGOWEJ)która ma wejsc z dniem 1 stycznia 2009, uderzy tylko w ludzi BIEDNYCH!TAKZE MOZECIE SMIAŁO STARTOWAC W KONKURSIE "NIEPRZYJAZNA GMINA" JA osobiscie wole kupic "COS" na rynku taniej niz kupic ten sam towar drozej w sklepie. Moi drodzy zastanówcie sie co wy chcecie zrobic ludziaa biednym! JESTEM CIEKAWA CZY TA OPŁATA WZROSN...
  • Chyba zrobią nam z Niemcza blokowiska, jakich pełno w Bydgoszczy. Ktoś tak pozmieniał plany przestrzennego zagospodarowania, że zezwolił na budowę kolejnych bloków między naszymi domami/willami. W normalnej gminie byłoby to nie do pomyślenia, żeby ładować budownictwo mieszkaniowe między jednorodzinne. Ten kto wymyśla te plany jest kompletnym ANALFABETĄ planistycznym - bez jakiegokolwiek pojęcia o zasadach tworzenia planu. Tylko brakuje nam jeszcze oczyszczalni ścieków, wysypiska alb...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się