poli

(8 wyników)
  • Chyba wszystkie są zabawne, ale można wyłowić wśród nich twory powalające, jak choćby ten: www.youtube.com/watch?v=chRkE6v32Cs Znacie jakieś inne równie fascynujące i zapierające dech w piersi dzieła discopolowej sztuki youtubowej?
  • To było nocą, gdy księżyc jasno świecił, wiem już na pewno, nie będzie z tego dzieci. Tak to bolało, że sama nie wiem czemu, jak to się stało, oddałam się lubemu. Straciłam cnotę, bo co, bo sama tego chciałam, Straciłam cnotę, i co, i już nie będę miała, Straciłam cnotę, bo co, bo on nalegał wciąż. Wskoczył do łóżka, poprosił o całuska, ja mu nie dałam, bo się go bardzo bałam, a on przemocą wziął wszystko to co miałam, ooo, ooo. Straciłam cnotę, bo co, bo sama tego c...
  • Myslicie ze z tej muzyki juz nic nie zostało czy są jeszcze jakieś lokalne gwiazdy. Albo przypomnijmy sobie teksty znanych hitów dicho z pola jak np. "straciłam cnote" czy "sąsiadka"
  • NAprawdę lubię, przy tym mozna fajnie sie bawic.Jezdzilam dawno temu na zabawe do Panderozy, znanej z filmu " u Pana Boga za piecem" bylo full ludzi ,po kilka tysiecy.Teraz to sie zmienilo, jak jest jakis fajny zespol znany, to i ludzi wiecej. jako gowniara lubilam "milano" i "bojs" nie zaprzecze ze teraz tez ich lubie sluchac.
  • video.google.com/videoplay?docid=6929553996117318421&q=disco+polo
  • Wczoraj byłam na koncercie disco polo na Polach Marsowych we Wrocławiu, był on organizowany z okazji Juwenaliów. Było mnóstwo ludzi, wszyscy dobrze się bawili, zdarzali się prawdziwi "koneserzy" śpiewający całe piosenki;-) najlepszy tekścior wieczoru: zespół Toples- 'nie da ci tego ojciec, nie da ci tego matka, lecz dać ci to może najbliższa sąsiadka' ;-p
  • Bye Johny Johny, bye, bye! Spełnią się nasze sny Jestem taka samotny Kocham umiech Twój uroczy Kocham Ciebie, Twoje oczy Ref: Bye Johny Johny, bye, bye! Moja stodoła to nasz mały Raj Kocham Cię, o tym wiesz Wiem że to czujesz ------------------------------------------------------------------------------ -- Pracuję w oborze u Bronka Jak zupa jarska I pada deszcz Czy czujesz emocji dreszcz Ref: Bye Johny Jo...
  • dlaczego nie ma nic o disco polo co się dzieje np z zespołem BAYER FULL albo AKCENT albo DON VASYL ROMA albo z SHAZą? NOCO?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się