Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      poli

poli

(10 wyników)
    • Co prawda nie po polsku tylko w jakimś duńskim czy coś, ale za to o Polakach: www.youtube.com/watch?v=5qvQ_2nsVtk&feature=related
    • Zgubił mi się taki teledysk, nie mogę się dokopać na youtube, może ktoś kojarzy tam była taka babcia w stroju ludowym jako DJ i mróweczki tańczyły i to jakiś Iwan robił czy coś... :S
    • Konkurs(21)

Kto zgadnie, który z forumowiczów tak pieje na cześć Polo? Pikanterii konkursowi dodaje fakt, że ten sam forumowicz często z różnych powodów (m.in. z domniemanej wysokiej awaryjności) szydził z Ludowozu. Zwróćcie zwłaszcza uwagę na wygórowane wymagania co do silnika. Brzmi prawie jak tekst sponsorawany! Wygląd: ze wszystkich samochodów tej klasy, Volkswagen Polo jest moim ulubionym autem. Najnowsza wersja została upodobniona do najmniejszego Lupo. Przypomina mi też Mercedesa...
    • Lamborghini Forum: Powietrze swiszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?! Fiat Forum: Halo? Jest ktos jeszcze na tym forum? MX-5 Forum: Jakis bydlak w VW Touaregu przejechal dzisiaj nade mna ! . Porsche-Cayenne-Forum: zuzycie paliwa ponizej 40L/100km - czyzby cos z motorem sie dzialo? Smart Forum: wbudowalem motor od kosiarki: wreszcie wiecej koni pod maska! Camaro Forum: Moja przyjaciolka puscila sie z moim bratem i jego przyjaciolka.czy powinienem ic...
    • Np.: "Rozsunięcie osi kół było możliwe gównie dzięki zastosowaniu elektronicznych pedałów gazu i hamulca, które zajmują znacznie mniej miejsca niż ich konwencjonalne odpowiedniki." dzisiaj.dziennik.krakow.pl/archiwum/dziennik/2003/11.17/i/Motoryzacja/18/18.html czy: "Polo jest najpopularniejszym samochodem kompaktowym na rynku niemieckim. Od połowy października oferta Volkswagena została wzbogacona o kolejny model z rodziny polo - limousine, czyli sedan. Ten pięciodrzwiowy samo...
    • www.samar.pl/index.html?__action=sec,4&news=8223 Cena 31990 nie wygląda najgorzej - cos mi się widzi, że VW trafił w dziesiątkę, bo nawet ceny doposażenia nie są wysokie. Jedno tylko boli, że Fox ma tylko 3 drzwi. BTW: pamięta ktoś, że kilkanascie lat temu VW miał w ofercie Polo wersje o nazwie ...Fox? :)
    • Jak mozna takiego potworka wypuscic?!?! www.caranddriver.com/article.asp?section_id=16&article_id=10773
    • hip: O tuningu rodem z Bytowa: "Kiedy byłem swoim Golfem w Gdańsku, zaczepił mnie jakiś człowiek, zapraszając na zlot Volkswagenów. Skorzystałem z propozycji. Potem opowiedziałem o swoich wrażeniach kolegom - Jacek Szymczak mówi o początkach fascynacji tuningiem. Jego Golf pierwszy przeszedł metamorfozę. - Założyłem alufelgi, sportowe sprężyny i wydech, zmieniłem też zawieszenie i przyciemniłem szyby - wymienia. Pomysł tak się podobał kolegom, że również postanowili przerobić s...
    • moto.onet.pl/5787,galeria_media.html Powiem szczerze, że najbardziej podoba mi sie pierwszy model - sprzed 30 lat. Ma urok klasyka i to coś czego brak we współczesnych samochodach... Jako ciekawostkę podam, że wg niektórych źródeł wszystkie wcielenia Fiesty aż do najnowszego modelu były oparte na Fieście I - czyli cały czas były to modernizacji - aż do obecnego modelu, który w takim razie powinien nazywać się ...Fiesta II.
    • 5.07.2005, godz. 11.04 Warszawa, skrzyzowanie ul. Rzymowskiego i Cybernetyki w kierunku Centrum. No bo stoje sobie na prawym pasie do jazdy prosto przed swiatlami. Na pas do skrecania w prawo podjezdza Audica cabrio, nawet kolor podchodzi pod Twoj. Chwila zastanowienia, rzut okiem na korek przed nami i zawrocenie na tym skrzyzowaniu w kierunku Ursynowa spowrotem w Rzymowskiego wlasnie z pasa do skretu w prawo. ;) Hmm byles w koszucle Polo, cosik kolo koloru bialego. Aha i miales wlos...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się