Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      poli

poli

(8 wyników)
    • jest genialna. Unikaty, które prezentuje wprawiają w osłupienie nawet wyjadaczy z łódzkiej PWSFTviT, którzy za Fototeką uaktualniają FilmPolski.pl. Przeciętny sympatyk polskiej kinematografii znajdzie tam dla siebie pełną dokumentację ulubionych filmów, ich nieznane sceny, czy nietypowe ujęcia. Dyrektor Filmoteki jest mi ani bratem ani chwatem, ale jako statystyczny internauta i konsument kinematografii nie mogę nie zauważyć, że to Filmoteka jest najsilniej i najkonsekwentniej obecna w si...
    • Witamy w roku Mozarta.
    • To jak to w koncu ma byc z tym monitorowaniem wypowiedzi np. na forach dyskusyjnych jak to chce pis ? Mozna sie zachowywac "niegodnie" czy nie ?
    • Problem w tym, że prokuratura nie prowadzi żadnej polityki informacyjnej!!! To świadczy, o horyzontach myślowych prokuratorów, są bliskie zeru!!!
    • Ten terlikowski to wyjątkowo zakuty łeb. Katolstwo jaskiniowe w czystej postaci. Takim jak on zdecydowanie dobierałbym prawa ludzkie - stanowi typowy przykład surowca wtórnego niepełnowartościowego. Myślę że przeciętny taboret ma bogatsze życie wewnętrzne od tej kreatury.
    • Jeden wódz,jedna partia - to tak,jak w PiSsie...nie idzcie tą drogą:)
    • Niech Kaczyński przeprosi najpierw za siebie i swoją partię, potem za bałagan, którego narobili i wojnę polsko-polską, którą rozpętali. Jak przeprosi za swoje wszystkie draństwa i kłamstwa, to wtedy niech się domaga przeprosin od innych.
    • Panie Grzegorzu! Artukul jest super. Napisac cos interesujacego na temat takiego kuriozum to nie lada sztuka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się