Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      poli

poli

(15 wyników)
    • Tak - kupowałam sobie dziś takie cudo... w "nowej" szacie. No i się rozmarzyły i rozgadały dwie panie stojące za mną w kolejce, że wrócili do starej szaty, tej ktora była za komuny, ze one pamiętają itd. itp. A ja.... nijak nie mogę sobie przypomnieć, że za komuny wow cudo było już w sprzedaży? Pamiętam jakieś batoniki kuku-ruku i ich pierwszą reklamę ale prince polo w latach '80? Pamiętacie?
    • Najpierw przeczytałam to: wyborcza.pl/1,75475,17057569,Beka_z_Poli_Dwurnik__Raczej_zbiorowa_przemoc.html#CukGW Potem weszłam na fejsa, czyli na ową bekę, a teraz czytam z czego owa beka się wzięła. m.wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,106542,16942610,Sniadanie_na_Oranienstrasse__czyli_czemu_Pola_wybiera.html Płaczę przy każdym zdaniu :D "Wkrótce w czeluść naszego poimprezowego rozstroju wjechał lunapark - ogromny talerz kolorowych owoców, śmiejących się do nas szeroko znad białego jak śnieg ...
    • Dziewczyny,ostatnio byłam z przyjaciółkami na imprezie(bez mężów i niemężów) i poznałysmy m.in faceta który jest niby "gwiazda "w muzyce disco -polo..Facet może i niebrzydki,ale zupełnie nie w naszym guscie-żel na włosach,kolorowa koszula,no dramat :P I ten facet opowiadał jaki to on jest "casanowa",że wszystkie laski na niego lecą,że często sa to tez mężatki,że od fanek nie może się opędzic buhahahaha.Jak myslicie czy to JEST MOZLIWE?Ktos jeszcze słucha takiej muzyki????Bo ja ostatnio...
    • u nas chociarz na codzien nie sluchamy najlepiej bawimy sie przy szalonej , itp
    • dziewczyny jak macie jeakies ulubione pisoenki disco polo to wpisujcie moja to: za oknem deszc-CLEVER
    • Dziewczyny byłam ostatnio w Zakopcu i jestem PRZERAŻONA tym co tam słyszałam ( w każdej knajpie, chyba że grała kapela) - zamiast góralskiej muzyki puszczają przerobione disco polo i tak doczekalismy się pieśni "majteczki w kropeczki" w wersji góralskiej... czy naprawdę odbiorca jest tak niskiego polotu? KOMU to się podoba??? Co więcej na stoisku z napisem "muzyka regionalna" też sprzedawali ten chłam!!!! Uważam że sztuka regionalna (również muzyka) powinna być chroniona przed taką de...
    • Kocham,ubostwiam,uwielbiam disco polo.Najswietniejsza muzyka do tanca.Rytmiczna i ogolnie zaj......poprawia humor na max.Jezdzilam u babci na wsi na zabawy z muzyka disco polo i do tej pory wspominam je najprzyjemniej ze wszystkich dyskotek.Jezuuuuuuuuu,te wspomnienia z tamtych zabaw są cudowne...
    • lubie
    • Czy też macie takie wrażenie? Że nowy styl muzyczny popsuł to radio? Noż dziś to już się nie dało słuchać - disco polo przerywane sieczką włoską z lat 80 tych. Lubię posłuchac jednego i drugiego, jak już w radiu leci to nie przełączam, 2 - 3 piosenki mi nie przeszkadzają, no ale nie bez umiaru.
    • Mój mąż dziś rano został przyjęty do pracy w swoim fachu;-) A od wczoraj wieczorami chodzi dorabiać przy transporcie mebli;-) Mam nadzieję że teraz się poukłada;-) Trzymajcie kciuki;-)
    • i to na jednej z lepszych ! EMamy help !
    • Coraz bardziej popularna jest piosenka zespołu Weekend "Ona tańczy dla mnie". Karierę poza granicami naszego kraju robi też Bayer full. Chciałabym, żeby teraz było popularne disco polo. Teraz słuchanie tego rodzaju muzyki jest określane jako żenada. Dla przypomnienia kilka chyba najpopularniejszych kawałków: i i No i I ta, która mi się podoba, a na dodatek ma genialny teledysk:
    • Jestem w trakcie kompletowania zbioru piosenek na domówkę z tańcami. Podpowiedzcie mi takie ponadczasowe kawałki, ale lekkie i przyjemne. Takie przy których nóźka się buja i refren znajomy. Raczej popowo-dyskotekowo ;-) Mam już sporo tych ostatnio granych, ale jeszcze sporo mi brakuje do dokończenia listy...
    • a co Wy sadzicie o tym festiwalu mnie krew zalewa ale czekam co pokaze naz Delfin ;-)
    • Witam wszystkich zainteresowanych i tych mniej zainteresowanych. Zdecydowałam się napisać o moich wrażeniach z bytności na Forum, bo chociaż jestem stałą bywalczynią, "nowi" mogą mnie mniej kojarzyć, "starzy" raczej mnie znają (teraz częściej bywam na czacie niż na Forum), to nadal zaglądam na swoją ulubioną stronę. I co widzę??? Ano widzę, że ktoś coś komuś powiedział i ten drugi ktoś powiedział to trzeciemu, a tamten w przypływie życzliwości powtórzył osobie zainteresowanej (przynajmniej ta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się