Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      poli

poli

(6 wyników)
    • Chcialabym poprosic o opinie doswiadczonych mam: kupilam dla synka majacego sie urodzic w sierpniu takie body z kolnierzykiem polo: tinyurl.com/3y6lfld Moja tesciowa obawia sie, ze one moga byc niewygodne dla niemowlecia, bo kolnierzyk ma wewnatrz typowe dla polo obszycie/wzmocnienie tasiemka. Zastanawiam sie wiec, czy ich nie wymienic? Kupilam rozmiar 3-6 m-cy - moze wymienic je na tekie dla dziecka juz siedzacego? Czy myslicie, ze faktycznie lezacego niemowlaka taki kolnierzyk bedzie uwie...
    • Drogie mamy! Mam do was pytanko. Jestem właśnie na etapie kupna wózka,ale nie wiem za bardzo jakim będzie się dobrze i wygodnie jeździć co moglibyście polecić albo co odrzucić? Zależy mi aby ta spacerówka była w miarę lekka, aby składała sie jak parasolka,wiadomo chodzi o samochód,żeby się ją dobrze prowadziło, aby dziecko w niej można było położyć na płasko jak będzie spać,miało daszek-bude od słońca , folie przeciw deszczową.A no i żeby nie była bardzo droga, tak mniej więcy 350 zł.Za...
    • Mam pytanie- gdzie można dostać pieluchy pampers w jak najlepszej cenie? Dotąt używaliśmy happy, a pampersy sporadycznie, jednak stwierdziałam, że pampersy są najlepsze jakościowo i zamierzam przejść zupełnie na nie.Pozdrawiam
    • jestem mamą 3 miesięcznej Poli czy wiecie może kiedy sa jej imieniny w kalendarzu ,przeszukałam wszystko i nic ,w urzedzie mi powiedziano ze musze napisac podanie do ministerstwa zeby uwzględnic datę Poli imienin w kalendarzu czy wy tez miałyscie podobne problemy ? Pozdrawiam Doti i Polcia
    • Proszę o radę, bo w gąszczu wózków nie potrafię wybrać odpowiedniej spacerówi. Może macie sprawdzone wózki. Najważniejsze żeby była lekka, bo moja córka już trochę waży, a jak dojdą do tego zakupy w koszu i górka pod którą muszę wózek pchać, to mam dość mojej starej spacerówki.
    • sinlac(5)

Jka wasze dzieci jedzą kaszkę sinlac? I ile jej jedzą (6 mies. bobasy), vzyli ile łyżek na ile wody?. Podajecie z wodą i do butelki czy łyżeczką bardziej gęstą? Nie wiem, czy podaję mojej Poli wystarczającą ilość i stąd moje pytania. Ludmiła

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się