poli

(12 wyniki)
  • Bardzo proszę o opinie, który hotel jest lepszy, pod względem plaży oraz atrakcji dla dzieci.
  • Czy ktoś się wybiera?
  • JEstem praktykantem z poznania. w hotelu mikri poli odbywam swoja 6 miesieczna praktyke siedze tu juz 2,5 miesiaca wiec wiem cos na temat tej miejscowosci. w kolymbi na stale zyje 60 osob jest to glownie miejscowosc turystyczna mnostwo hoteli od 4,5* do takich speluniarskich. W miescie zadza niemcy nastepnie wlosi potem polacy czesi itd itp . w kolymbi ciezko nie znalezc hotelu ktory by nie mial jakis polskich praktykantow wiec nie warto sie bac o bariere jezykowa zreszta grecki a...
  • Wybieram się tam w sierpniu i byłabym bardzo wdzięczna za informacje od tych, którzy byli w tym hotelu w sezonie. Jak wyglądają polskie animacje? Duży problem z leżakami przy basenie?Jak restauracja? Z góry dzięki za odzew:)
  • Był ktoś w hotelu Mikri Poli na Kosie?? Jakie macie wrażenia? A może ktoś się wybiera?
  • Czy może ktoś z Was był w tym hotelu? Czy wart jest uwagi? Jest dość drogi jak na nasze możliwości ale podoba mi się na zdjęciach.Może warto tam jechać? Jak tam jest? Jaka jest plaza. Jak daleko do miasta? Czy są jakieś atrakcje da dzieci? Poradźcie proszę :)
  • Czy ktoś był ostatnio w tym hotelu? Bardzo proszę o opinie. Zarezerwowaliśmy ten hotel na wczasy w sierpniu (all iclusive), klamka już zapadła ale jakoś tak mam dziwne przeczucia.
  • Czy ktoś był? Leci?
  • Czy ten marco polo wystarczy?? bo jak go ogladalam to taki cieniutki jakis sie wydawal i malo informacji w nim?? slyszalam jeszcze o pascalu i discovery, ktory polecacie? a moze jeszcze jakis inny??
  • Może ktoś poleci mi jakąś mapę Krety oczywiście jak najbardziej dokładną?
  • Witam! Mam prsbę, czy moglibyście polecić mi jakiś dobry przewodnik trystyczny po Krecie? Mam zamiar zwiedzać wyspę samochodem i interesują mnie ciekawe zakatki wyspy. Z góry dziękuję
  • po ciszy jaka zapanowała w temacie to chyba nikt poza mną się nie wybiera ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się